29 mai gjenforenes Take That med Robbie Williams

0
1227

Det er gjenforening på gang i bandet fra Manchester som eksemplifiserer boyband genren, Take That solgte over 25 millioner album før det var slutt.

I begynnelsen var det Gary Barlow som var den største stjernen i bandet, mye på grunn av sanger som «Back for Good» som du ser under, men etter hvert var det galskapen og Robbie Williams som ble den største stjernen.

Billboard melder at det er klart for gjenforening, så langt bare digitalt i forbindelse med et veldedighetsarrangement. Datoen er 29. mai.

Les: David Gordon Green i registolen for første episode av Hellraiser serien

Boybandmedlemmene Robbie Williams, Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow har alle sagt ja til å medvirke fra sine hjem. Målet er å samle inn penger, blant annet til personer som arbeider med det tekniske under livekonserter. Ettersom livekonserter ikke har eksistert de siste månedene er denne gruppen hardt rammet av corona.

Les: Neymars eks-kjærste arrestert

Den observante Take That-kjenneren vil se at en person mangler når den digitale gjenforeningen finner sted, nemlig Jason Orange – som har trukket seg tilbake fra rampelyset.

Robbie Williams forlot boybandgruppa i 1995 for å satse solo. I 2011 slo han seg sammen med sine gamle kumpaner igjen for gjenforeningskonserter, men etter noen få år ble gruppa lagt på is igjen.