Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm

0
6376
René Higuita

Det er ganske utrolig at en med et så rufsete utseende som den colombianske keeperen José René Higuita Zapata skal få en så vakker datter som Pamela Higuita.

Det som har fanget stadig flere fans sin interesse er ikke bare at hun er flott å se på og stadig vekk viser mer og mer hud, men hun har, akkurat som sin far en god dose med humor.

Les: Jim Carrey er fantastisk

Hver eneste dag får hun nye følgere, spesielt etter den spanske sportsavisen Marca la ut et galleri med hennes «beste» (les mest sexy) bilder. Pr akkurat nå har hun passert 50 000 følgere på Instagram.

René Higuita ble verdensberømt etter han oppfant «skorpionsparket», en redning hvor målvakten stuper fremover, løfter bena over hodet, og sparker ballen med hælene. Dette sparket utførte han i en vennskapskamp mot England i september 1995.

Les på Sporten: Nå er det ikke tvil: Pochettino bygger et lag for historiebøkene

Higuita er en fantastisk keeper, som også tar store sjanser og som digger å score mål!. – Han har på 68 landslagskamper for Colombia, faktisk scoret 8 mål. – Noen ganger går det skikkelig galt, i åttendedelsfinalen mot Kamerun i VM i 1990 driblet han Colombia ut av VM, da Roger Milla snappet ballen fra Higuita rett utenfor 16-meteren, og bredsidet ballen i mål. Etter dette fikk Higuita kallenavnet «El Loco».

54 år gamle René Higuita la keeperhanskene på hylla for over ti år siden har i det siste begynt å snakke om et comeback. – Så hvis noen er ute etter en keeper som elsker så score mål er det bare å si ifra. NB Det er uaktuelt med norske klubber, den colombianske keeperen krever sub tropisk klima.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

René Higuita har fått fem barn med Magnolia Echeverri; Cindy Carolina, Andrés Higuita, Pamela Higuita, Wilfred Higuita