Patrick Stewart ikke ferdig med X-Men likevel

0
786

Mens hele verden er redde for mutasjoner kliner Marvel til med mer X-Men og ikke bare det, de vil hente inn Patrick Stewart i sin rolle som professor X.

X-Men er en av de mest elskede Marvel-franchisene, og mens de tidlige Fox-filmene gjorde en prisverdig jobb med karakterene, var det på slutten av løpeturen et oppsvulmet rot.

Les: «Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort

Nå har X-Men kommet inn i Kevin Feiges sandkasse, alle øynene er rettet mot hvem som blir neste Wolverine, og bare hvem (hvis noen) som kommer tilbake fra det originale filmopptaket.

Sir Patrick Stewart var fantastisk som professor X, og sist vi så ham var i Logan, som var en perfekt svanesang for både karakteren hans og Hugh Jackmans Wolverine.

Les på Sporten: Raufoss har gjennomført et av sine største salg

Han har blitt kontaktet om de nye filmene, noe som gir deg en ide om akkurat hva Feige og co planlegger for serien.

«Jeg møtte Kevin Feige for et par måneder siden, og vi hadde lange, lange samtaler,» sa han til journalister. «Og det har kommet bevegelser og forslag, som inkluderer Charles Xavier.»

Ikke få håpet ditt, skjønt, da han ikke vil spille rollen igjen: «Hvis vi ikke hadde laget Logan, så ja, ville jeg sannsynligvis være klar til å sette meg i rullestolen en gang til og være Charles Xavier, » han sa. «Men Logan forandret alt det …

«Vi ble rørt av historien. Vi ble rørt av hverandre. Vi ble rørt av filmen. Men vi tok også begge avgjørelsen om at vi også skulle si farvel til karakterene våre.»

Det er ingen nyheter når vi vil se X-Men på den store skjermen igjen, men det er veldig sannsynlig at det vil være en ren omstart av franchisen. Det er rykter om at vi kan se tråder av karakterene i WandaVision. Hvis du vil ha et X-Men-eventyr med liten skjerm, må du se Legion som er basert på Charles Xaviers sønn og er fantastisk.