Jim Carrey er fantastisk

0
737

Et kjennetegn som er gjennomgående for de som har kommet med negative kommentarer på Jim Carrey sin Twittertirade mot de som forsøker å gjøre Donald Trump til konge er at de er lettlurte idioter som blir såre og inntar offerrollen når noen tar igjen.

Selv om Carrey bare følger ett menneske på Twitter, sin datter Carrey (33), har han selv hele 18, 9 millioner følgere. – Han er aktiv og nærmer seg raskt 5000 tweets.

Les: 90 år gamle Richard Donner gleder seg til å lage Leathal Weapon 5

Det beste er at hans tegninger og kommentarer er like skarpsindige som hans tidlige filmer, den kanadiske komikeren er i ferd med å bli en viktig politisk spiller i USA.

Han får selvfølgelig mye tyn fra det ekstreme høyre i USA og tilhengere at det republikanske partiet som pr i dag er verdens mest vellykkede forbryterorganisasjon.

Les på Sporten: «Det er tøft å se drømmen komme til en slutt»

Donald Trump har endelig mistet sin Twitter konto fordi han forsøkte å gjennomføre et voldelig kupp blant annet ved hjelp av sosiale medier. Melania på sin side har fortsatt mulighet til å publisere, men uten å så langt ha kommet med noen kommentar til Carreys tegning.

Mens Trump har fått sin Twitter lagt ned mot sin vilje, har Melania etter sin avgang som førstedame, gått tilbake til sin opprinnelige konto. Hun har imidlertid ikke kommentert Carreys tegning.

Det er ikke noe nytt at Jim Carrey synes Donald Trump er avskyelig, i 2018 kalte han den amerikanske presidenten «En ondartet føflekk».

Les på F7: Frank Lampard har fått sparken i Chelsea

Etter angrepet på Kongressen hvor fem mennesker døde og en politimann tok sitt liv dagen etter, tegnet Carrey Trump som en drapsklovn: