«Noldus» fra Harry Potter universet fanget på overvåkingskamera

0
4781

Det er skikkelig dårlig gjort av «Noldus» eller Dobby som han heter på engelsk å bevege seg ute blant oss vanlige ikke magiske personer eller «Gomper» som de nedlatende kaller oss. – Og bli filmet!!. 

Da Vivian Gomez 2. juni så på nattens opptak fra oppkjørselen hennes i Colorado Springs-hus, hadde hun problemer med å tro på hva hun så på skjermen, skriver US Inside Edition.

Les: Pet Sematary-katten er død

Stemmer dette må det bety at Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom også eksisterer og at den britiske forfatteren J.K. Rowling ikke har skrevet en fantasi-romanserie med en rekke faktabøker fra en til nå ukjent verden.

«Jeg våknet søndag morgen og så den her på kameraet mitt, og jeg prøver å finne ut … hva i helvete er dette for noe?»

«Først så jeg skyggen gå fra min inngangsdør. Har noen sett dette på kameraene sine? De to andre kameraene fikk det ikke av en eller annen grunn, «skriver hun på Facebook om den mystiske opptaket som har blitt sett over 13 millioner ganger.

Les på Sporten: Storoppgjørene i Premier League – eller: her er datoene du styrer unna familieselskap

På opptaket er en merkelig skapning som ser ut som huset Elven Noldus fra Harry Potter-universet, og rusler rundt Vivian Gomez oppkjørselen.

Blant de mange som har sett videoen, er ikke alle bare overbevist om at Gomez har blitt besøkt av et hus elv om natten. Mange mistenker at videoen er redigert eller at det er en annen mer naturlig forklaring.

Les på F7: Mange bor i borettslag regjert av fascister

Imidlertid insisterer Vivian Gomez på at hennes video ikke er redigert på noen måte.

«Hvis noen vil teste eller hva de gjør, vil det bekrefte at filmen ikke er redigert,»

En annen forklaring kan være at det er Gomez ni år gamle sønn, Bobby, som vi ser på opptakene, men den forklaringen blir også avvist av Gomez.

«Jeg ville ikke la ham gå inn i mørket alene»

Inside Edition har derfor ledet rettsmedisinvideoanalytiker Conor McCourt til å gi sin vurdering, og han tror ikke at videoen er redigert, men det betyr heller ikke at Noldus har vært ute og gått.

– Det kan være mange ting. Overvåkningskameraer kan skape en spøkelsesvirkning, forklarer eksperten, og peker på hvordan det infrarøde lyset som brukes til nattopptak kan være misvisende.

– Min mistanke er at dette er et barn. Jeg kan se et svært reflekterende område i hodet, det kan være rottehaler eller noe annet, sier eksperten, som ikke tror at den merkelige opptaket er falskt.

– Det jeg ser er et normalt oppsett for en vanlig videoovervåkningsvideo. Det er ikke noe som tyder på at det er fabrikkert.