Absurd situasjon: Manchester Uniteds nye spiss Odion Ighalo må bli «hjemme»

0
826
Odion Ighalo

den aller siste dagen i overgangsvinduet i januar, sikret Manchester United en spiss som manager Ole Gunnar Solskjær har hatt i kikkerten en god stund, noe som kom som en overraskelse på de fleste.

Nigerianske Odion Ighalo ble hentet på en leieavtale fra den kinesiske klubben, Shanghai Shenhua og deri ligger også problemet.

Les: Google Maps kommer med mye nytt på sin 15 års bursdag

Ighalo fikk en langt fra optimal start på livet i sin nye klubb, ettersom han ikke trenger å dra med resten av troppen til Marbella på treningsleir de neste 14 dagene. Dette er nettopp fordi Ighalo ble lånt ut fra Kina, der det velkjente Coronaviruset, som kjent, nylig spredte seg fra Wuhan-provinsen.

«Odion må bli værende i Manchester fordi han ankom fra Kina de siste 14 dagene. På grunn av situasjonen i Kina, er vi ikke sikre på at han får lov til å returnere til England igjen hvis han forlater landet», sier Solskjær til Manchester Uniteds nettsted. og fortsetter:

«Så han blir her og jobber med en personlig trener med et individuelt program, og da kan han og familien også komme på plass i England. Men selvfølgelig ville han gjerne ha vært med de andre spillerne og blitt kjent med dem, men vi ville ikke ta risikoen».

Les på Sporten: Uniteds nødspiss holdes utenfor – får ikke trene