AC/DC lar ikke dårlig hørsel og drapstrusler hindre nytt album

0
1158

Det er ikke overraskende at gamle rockere rocker, det som forbløffer mer er at AC/DC klarer å samle seg tilstrekkelig til å gi ut et nytt album.

Det er et lite mirakel at Trommis Phil Rudd fortsatt lever, han lever hardere enn de fleste og klarte det kunststykket å få fikk sparken i et rockeband som vet hvordan man skal feste. Rudd fikk i 2015 sparken etter å ha blitt dømt for drapstrusler og narkotikabesittelse, nå er han tilgitt og en del av albumet «Power Up».

Vokalist Brian Johnson hoppet av i 2016 da hørselen begynte å skrante, han er tilbake og det er imponerende levert. – Ingen kan høre det er en mann som er nesten døv som synger.

Tidligere i dag kom de med singelen «Shot In The Dark»

Les: Kan ikke vente med å bygge Baby Yoda i Lego

Albumet blir det australske rockebandets 17 studioalbum siden det ble grunnlagt i 1973 – og deres første nye musikk siden 2014.

Les på Sporten: Svenske Anton Salétros terminerer med Rostov og reiser «hjem» til Norge


Angus Young samlet bandet igjen

Etter å ha bygget opp forventningene med en del hemmelighetskremmeri og PR-stunt melder AC/DC at bandet er gjenforent med sangeren Brian Johnson og trommisen Phil Rudd i bandrekken.

Phil Rudd fikk sparken i 2015 etter å ha blitt dømt for drapstrusler og narkotikabesittelse, og vokalist Brian Johnson hoppet av i 2016 da hørselen begynte å skrante.