Advarsel til deg som ble tvunget til å se «Sex og singelliv» – Nå kommer de tilbake

0
641
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, 2010. ph: Craig Blankenhorn/©Warner Bros./courtesy Everett Collection

Utallige menn har lidd seg igjennom kvelder i sofaen sammen med sine kjære for å se «Sex og singelliv» i et desperat forsøk på å redde et ekteskap som helt sikkert, 17 år etter siste episode er over for lenge siden. – Nå er tre av fire tanter tilbake i en ny serie!.

«Sex og singelliv» fikk en umiddelbar og eksplosiv suksess etter lansering i 1998, i hele seks sesonger satt kvinner klistret til skjermen og som resultat, trodde at det var slik livet skulle leves. – Mang en stakkar pustet et lettelsens sukk da serien sluttet for 17 år siden.

Les: «Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort

Etterpå kom det to filmer som på samme måte som selve serien var totalt meningsløs.

Variety melder (bare noen dager etter jeg fornyet mitt abonnement) at HBO Max har hentet inn tre av «stjernene» for en ny runde med tv.

Serien fått navnet «And Just Like That …»

Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis er tilbake som Carrie, Charlotte og Miranda. – Kim Cattrall på sin side, som spilte Samantha har funnet ut det ikke er nok sparkel i verden for at hun skal delta.

På Instagram har Parker, Nixon og Davis alle lagt en teaservideo som viser bilder fra New York og en PC-skjerm der teksten «And just like that the story continues …» tastes inn.

Les på Sporten: Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av SJP (@sarahjessicaparker)

Les på F7: Fantastisk! Spissen Kazuyoshi Miura klar for sesong 36!