Årets actionflipp! «Jiu Jitsu», Nicolas Cage og aliens»

0
751

Man kan tenke seg at actionfilmen «Jiu Jitsu» er oppfølgeren til «Cowboys & Aliens» med Harison Ford og Daniel Craig i hovedrollene, men det er den ikke til tross for en omtrent like syk kombinasjon av genre.

Nå er den første traileren ute. Ta en titt og bestem deg etterpå om det er noe du kan glede deg til, hvis den kommer til Norge.

Les: Lionel Messi får nytt fjes i FIFA 21 etter fans reagerte på hans sjokkerende dårlige ansikt

Jeg for min del vurderer å reise til USA eller installere bredbånd for å se Niclas Cage i Jiu Jitsu kamp mot aliens.

«I can fly too!»

Den kommende actionfilmen «Jiu Jitsu», co-skrevet, produsert og regissert av Dimitri Logothetis («Kickbozer: Retaliation»), er basert på tegneserien med samme navn fra 2017. Den skrevet av (film og tegneserieskaper) Logothetis (og Jim McGrath).

Les på F7: Drømmereise: Japan med lyntog


Dette er handlingen som følger:

«Når Jiu Jitsu-mesteren Jake Barnes nekter å møte Branx, en udødelig alien-skapning, henger menneskehetens fremtid i en tynn tråd. Skadet og rammet av alvorlig hukommelsestap, blir Jake fanget av en militærgruppe – som ikke er utstyrt for å bekjempe den nådeløse inntrengeren som har landet på planeten.»

I tillegg til Cage får vi flere navn kjent fra actionfilmer av ulik kvalitet: Frank Grillo, Tony Jaa, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos og Juju Chan

I USA skal «Jiu Jitsu» etter planen lanseres på kinoer og VOD 20. november 2020, men filmen er så langt ikke plukket opp av noen norske distributører.