Bekreftet «Da Vinci Code» blir TV-serie

0
1064

Fans av Dan Brown sine bøker om Robert Langdon vet godt at, mens den første, andre og fjerde boken ble til filmer, skjedde det ikke med den tredje «The Lost Symbol».

Tatt i betraktning av filmene har fått middels mottagelse av kritikere og at mange mener at den tredje boka er den svakeste overrasker det at NBC har bestemt seg på å lage en TV serie basert på denne historien.

Les på Sporten: Tottenham klar til å tilby stjerne som en del av bytteavtale

Når det er sagt, blander de tidslinjen litt sammen. Mens den skrevne versjonen av The Lost Symbol er satt etter «The Da Vinci Code», vil TV-serien tilsynelatende bli satt før, og har en yngre, og mer spretten Robert Landon. – Det er sikkert praktisk da de slipper å å prøve å hente inn Tom Hanks i rollen.

Deadline rapporterer at serien vil følge unge Langdon » som blir trukket inn i en serie dødelige puslespill når hans mentor blir kidnappet».  CIA «tvinger» ham inn i en arbeidsgruppe hvor han avslører en omfattende konspirasjon. «Ja, den slags realistiske plott som kunsthistorikere overalt vil gjenkjenne fra sine daglige liv.

Dan Brown er selv en utøvende produsent, sammen forfatteren Daniel Creone – mest kjent for sitt arbeid med Konstantin (en av mine favoritter)  og Motive.

Les: Modell dater steinrik gammel dverg -«Vi er elskere»

Her ser du beviset på hvor spennende kunstverden kan være: