Billy Strings setter nytt liv i Bluegrass

0
619

Bluegrass er en sjanger som duket opp på 40-tallet, men en mann og hans band kalt Bill Monroe & his The Blue Grass Boys. Riktig nokk fant de ikke opp sjangeren men det er der navnet Bluegrass kommer fra. Bluegrass-en er på mange måter en mer virtuos utgave av country, der man skal ha de beste musikanten, med raske liks og flotte koringer.

Nå vet de hva som tok kraften fra Max Verstappen og Sergio Perez

Mange vil si at det dabbet litt av selv om tradisjonen har holdt seg disse årene, men for ikke lenge sida dukker det opp en kar med navnet Billy Strings som har flyttet Bluegrassen til den yngre garde og gjort stor suksess. Husker da han satt på sofaen i en sliten stue og spilte låta si «Dust in a Baggie» videre har han kommet seg ut av stua og spilt på større og større scener. Først dukket han opp på The Grand Ole Opry som er en av verdens største country festivaler, og nå i det siste har han gjort en rekke talkshows, fått sin egen signatur gitar, og nominert til en rekke priser for musikken sin.

Russland søker om fotball EM

Han har virkelig gitt ett nytt lys til Bluegrassen det fortjener han en skål for. Her er den videoen som satt i gang hele greia.

Her har du han for knappe ukene siden på «Late Show with Stephen Colbert, der han serverer bluegrassen til ett større publikum.