Blir ikke med i Top Gun 2 fikk kald skulder av Jerry Bruckheimer

0
1954
Michael Ironside blir ikke med i Top Gun 2

Top Gun 2: Maverick er utsatt i et år, en av de mest ikoniske karakterene spilt av Michael Ironside er ikke med.

De er  igang med å filme oppfølgeren, vi får se Tom Cruise som Maverick og Val Kilmer som Iceman. Michael Ironside har bekreftet ovenfor The Hollywood Reporter at han ikke vil komme tilbake som løytnantkommandør Rick «Jester» Heatherly.

Det var ikke en stor rolle, men den var minneverdig. – Siden da har Michael Ironside spilt en rekke roller som har vært «kraftfulle».

Les: Snart får Messenger angrefunksjon

Michael Ironside, med lapp uten hår

Forholdet til produsent Jerry Bruckheimer er ikke det beste:

«Jeg kommer ikke til å være med i denne filmen. Den er en som fortsatt er ansvarlig, Jerry Bruckheimer og Bruckheimer, og jeg går ikke helt overens. Han tilbød meg et prosjekt for 10 eller 12 år siden og … Jeg sa nei til det »

Kald skulder av Jerry Bruckheimer

«Neste gang jeg så ham var på en ishockeykamp … gikk jeg opp og sa,» Hei Jerry «og han snudde seg bort:» Vel, det forholdet er slutt. «Han har en bedrift han må lede, han må ta beslutninger basert på hans måte å gjøre ting på, og som gjør ham trygg».

Les på F7: Usain Bolt kan få med seg Champions League-spill!

Foto av Paramount/Kobal/REX/Shutterstock (5886113be)
Rick Rossovich, Val Kilmer, Tom Cruise
Top Gun – 1986
Director: Tony Scott
Paramount
USA
Scene Still
Top Gun

De har startet filmingen av Top Gun: Maverick – Tom Cruise har ikke blitt en dag eldre enn for 32 år siden spilte løytnant Pete «Maverick» Mitchell.

Det har så langt kommet veldig lite informasjon om hva filmen skal handle om annet enn at det er satt til «moderne» tid. Likte du filmen Oblivion så kan du glede deg ekstra, regisør Joseph Kosinski ratter også denne filmen.

Top Gun: Maverick er satt for utgivelse i kino 26. juni 2020, etter å ha blitt forsinket i et år.