Bond-produsent husker et «veldig trist» møte med Amy Winehouse

0
492

Meningen var at Amy Winehouse skulle lage temamusikken til James Bond, Quantum Of Solace fra 2008, men etter møte med Bond-produsenten skjønte alle det ikke var mulig.

I dokumentaren «The Sound of 007» forteller James Bond-franchiseprodusent Barbara Broccoli om et «veldig trist» møte hun hadde med Amy Winehouse om innspillingen av temasangen.

Les på Engelske Klubber: Vil etterlate seg et hull på størrelse med det Sir Alex Ferguson skapte da han forlot Manchester United

«Jeg følte virkelig for hun»

Den engelske artisten som døde i 23 juli 2011 var allerede fire år tidligere veldig skrøpelig.

«Vel, det var et veldig, veldig plagsomt møte, [Winehouse] var ikke på sitt beste og mitt hjerte gikk virkelig ut til henne,» sier Broccoli i dokumentaren.

«Hun var veldig skjør følelsesmessig, og du vet, du forsto hvordan hun kunne lage så rørende materiale, fordi hun har en stor følelsesdybde og det var veldig veldig tragisk.

«For et utrolig talent, for en utrolig stemme, for en utrolig person hun var, og det var veldig veldig trist.»

“Another Way to Die,” spilt av Jack White og Alicia Keys ble til slutt valgt som temasang for “Quantum of Solace”.

Les på F7: Det er fantastisk skuffende Neymar støtter Jair Bolsonaro

Billie Eilish og hennes bror Finneas skrev temasangen til den siste Bond-filmen No Time To Die, og vant en Oscar for sitt arbeid med sporet med samme navn.

Paret jobbet med Hans Zimmer og Johnny Marr på banen, og sistnevnte sa at Eilish og broren hennes var «så stilige».

«De er så stilige og vet at hvis du vil lage et Bond-tema, handler det om å gjøre noe som er lyden din,» sa Marr den gangen til NME. «Jeg ønsket å beskytte det, og til slutt kom vi bare tilbake for å «redusere, redusere, redusere». Jeg synes det er et veldig kraftig musikkstykke, med tanke på at det er et så mainstream-prosjekt.»

LES: Henter inn treneren som brøt Zidanes historiske rekke