«Bosch: Legacy»-traileren åpner døra for neste kapittel for Titus Welliver

0
799

IMDb TV har avduket den første traileren og utgivelsesdatoen for Bosch: Legacy, spinoff-serien til Prime Videos lengste originalserie Bosch. Titus Welliver er tilbake som Bosch som ikke lenger er LAPD-detektiv, men privatetterforsker.

Traileren viser Harry Bosch som reflekterer over livet etter å ha sluttet i LAPD. I den siste sesongen av Bosch sa detektiven opp jobben og bestemte seg for en annen karrierevei. Han var lei av alle begrensningene som politiarbeidet påla arbeidet hans. For Bosch var det å fange kriminelle alltid mer enn en jobb; det var et oppdrag. Og dette er verdiene han tilførte datteren Madeline (Madison Lintz), som har bestemt seg for å bli en stor detektiv som sin far.

Les på Sporten: Den litt merkelige rapporten om at Ajax manager Erik ten Hag allerede har kontaktet Manchester United spillere

Den første traileren til Bosh: Legacy fokuserer mye på Madeline, og understreker hvordan hun vil være en stor del av spinoff-serien. Det er fornuftig, siden den beste måten å diskutere noens arv på er å se hvordan de inspirerer nye generasjoner. I tillegg til det, siden begge karakterene deler etternavnet Bosch, kan serien gi fakkelen til Madeline og offisielt pensjonere Harry, noe som vil sikre at showet fortsetter å kjøre i mange flere sesonger samtidig som det lar den fokusere på andre karakterer.

Bosh: Legacys rollebesetning inkluderer Stephen A. Chang, Denise Sanchez, Kate Burton, Jai Rodriguez og Michael Rose. Spinoff vil også se at Mimi Rogers vender tilbake til rollen som sivilrettighetsadvokat Honey Chandler. Spinoffen er inspirert av Michael Connellys roman The Wrong Side of Goodbye. Connelly skrev også kriminalromanene den originale Bosch-serien tilpasset for TV.

Les på F7: En enkel guide! Slik uttaler du navnet til Elon Musk og Grimes sitt barn nummer 2

Bosh: Legacy har premiere på IMDb TV 6. mai.

Her er den offisielle synopsis for Bosh: Legacy:

Løst basert på hybridromanen The Wrong Side of Goodbye fra den anerkjente forfatteren Michael Connelly, og en spinoff av den lengstlevende Prime Video Original, Bosch, den første sesongen av Bosch: Legacy følger den tidligere LAPD-detektiven Harry Bosch når han begynner på et nytt kapittel som privatetterforsker. Hans første jobb kaller ham til boet til den syke milliardæren Whitney Vance, hvor Bosch får i oppgave å finne Vances eneste potensielle arving. Underveis finner Bosch seg i å kollidere med mektige personer som har en egeninteresse i at arvingen ikke blir funnet. Ved å undersøke slektstreet avdekker han sjokkerende avsløringer som strekker seg over generasjoner, alt mens milliarder av dollar gjenstår. Uten merket og en preferanse for gammeldags taktikk, finner Bosch en uvurderlig ressurs i Maurice «Mo» Bassi (Stephen A. Chang, Captain Marvel), en tech-forward gadget-viter som også deler Boschs forkjærlighet for smooth jazz og engasjement for Rettferdighet.

Les: Dette hørte Jimi Hendrix på i 1967