Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio

0
1300
Bradley Cooper og Leonardo DiCaprio tar med seg sine mødre ut på byen

De to filmstjernene Bradley Cooper og Leonardo DiCaprio er gode venner og begge vasser i filmoppdrag, så det at oscarvinner Guillermo del Toro nå velger den ene fremfor den andre burde ikke by på problemer for vennskapet, men med store ego (som man må ha i Hollywood) vet man aldri. 

Mannen bak megasuksessen «A Star Is Born» og stemmen til Rocky i Avengers filmene, Bradley Cooper, skal spille hovedrollen i Guillermo del Toros kommende nyinnspilling av «Nightmare Alley». Det skriver Variety.

Les: Woody Harrelson måtte ta en joint for å gjennomføre middag med Donald Trump

Les på Sporten: Arsenals nye stjerne har rukket å pådra seg skade

Rollen Cooper har fått, var i utgangspunktet tiltenkt Leonardo DiCaprio, men avtalen gikk aldri i boks.

«Nightmare Alley» er basert på romanen av William Lindsay Gresham, og historien ble for første gang ble filmatisert i 1947-med Tyrone Power og Joan Blondell i hovedrollene.

Med «Nightmare Alley» skal del Toro for en gangs skyld lage en film totalt blottet for overnaturlige elementer, og vi er litt usikre på om vi liker det eller ikke. Vi trøster oss med at regissøren, i et intervju med Collider, lover R-rating i USA, så frykt ikke- dette blir nok (heller) ingen film for sarte sjeler.

Og til sist, men ikke minst; Cate Blanchett forhandler om en av hovedrollene i skrivende stund, så rollelista ser så langt nydelig ut!

Akkurat nå er «Guillermo del Toro» kinoaktuell med «Scary Stories to tell in The Dark»