Call of Duty-traileren kliner til med «Enter Sandman» slik du aldri har hørt det før

0
877

Du trener ikke bruke en eneste kalori på å lure, etter å ha sett den nye Call of Duty-traileren med lydspor av  Metallica vet vi at spillet som kommer 25 oktober blir en gigantsuksess. 

Forventningene ble ikke akkurat mindre nå, vi gleder oss som små barn på julaften til Call of Duty: Modern Warfare kommer.

Traileren er satt til et fjøsstormende lydspor fra Metallicas Enter Sandman, og viser hva du vil gjøre i kampanjemodus – improviserte våpen, nye manøvrer og mer.

Les: Playstation 5 kommer om et år

Selv om det er det fjerde spillet i serien, er Modern Warfare ikke en oppfølger, men en omstart. Vi får se figurer fra tidligere spill, men med en nye våpen, hendelser og historielinjer som tilsynelatende er ment å føles som om de har blitt «tatt direkte fra overskriftene» – det mest realistiske spillet til nå.

Alle de vanlige tingene vil også være der – forskjellige multiplayer- og singleplayer-modus, samarbeidsspill og mer.

Det vil også være fullt støttet crossplay for første gang noensinne, noe som betyr at du vil kunne spille med venner på forskjellige konsoller for første gang.

Call of Duty ga også ut en historietrailer i september, hvis du vil få litt mer smak på historien du skal spille.

Du kan også velge hvem du spiller som – en soldat eller en frihetskjemper. Så det ser ut til å være rikelig med variasjon i spillet.

Les på Sporten: David Moyes har gitt klarsignal – venter nå på muligheten til comeback

Ikke lenge å vente nå – spillet er ute 25. oktober.