Coming to America oppfølger tar ikke turen innom kino

0
733

Hvem har ikke drømt om å være prins i et eventyr-land i Afrika. – Spesielt etter man kunne se morgenrutinen til prins Akeem af Zamunda fikk drømmen en større plass i en ung gutts fantasi.

Nå får vi oppfølgeren til «Coming to America, men ikke på kino. Det blir premiere 5. mars på strømmetjenesten Amazon Prime Video.

Les: Zlatans liv så langt blir film

Mange har grugledet seg til oppfølgeren av Coming to America fra 1988. Den rike afrikanske prinsen Akeem (Eddie Murphy) fra det fiktive landet Zamunda, som reiser til Queens i New York med sin beste venn og tjener, Semmi (Arsenio Hall), for for å finne sin fremtidige kone.

Eddie Murphy og Arsenio Hall spilte begge fire forskjellige roller i filmen, som var en stor suksess og tjente rundt 300 millioner dollar over hele verden. Budsjettet var $ 36 millioner.

Både Murphy og Hall kommer tilbake i duoen sammen med James Earl Jones som kong Jaffe Joffer, Shari Headley som dronning Lisa, John Amos som Cleo McDowell, Louie Anderson som Maurice og hele rollebesetningen fra frisørsalongen.

Nye skuespillere inkluderer Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler og Bella Murphy.

I den andre tittelen, ‘Coming 2 America’, finner prins Akeem ut at han har en ukjent sønn (Jermaine Fowler) i New York. For å hedre sin døende fars siste ønske om at den ukjente sønnen skal utnevnes til kronprins, må Akeem og Semmi nok en gang svelge kultursjokket og ta den lange reisen fra Zamunda til Queens.