Dagbladet synes det var trist Beth Chapman døde, det synes ikke vi

0
1190
Herr og fru drittsekk

Realityserien «Dog the Bounty Hunter» er noe av det aller verste man kan se på tv hvor Duane «Dog» Chapman sammen med kona Beth Chapman, noen sønner og andre triggerhappy folk som lever av andres ulykke reiser rundt og fanger folk til soning. 

Beth Chapman er sammen med sin ektemann er åpen rasist og det er utrolig at konseptet og familien slipper til på TV. Dagbladet er ikke alene om å velge å være ignorante og kaster seg på en internasjonal bølge av medier som ikke bryr seg om fakta og hyller dette avskummet av en familie.

USA er det landet i verden som putter flest mennesker i fengsel, det er de fattige, minoriteter og folk som har problemer med rusmidler som settes inn og Chapman familien er sentrale i dette. – Akkurat nå sitter det 2 millioner amerikanere i fengsel av en befolkning på 320 millioner mennesker. Til sammenligning har verdens mest folkerike land Kina med sine nesten 1,4 milliarder mennesker ca 1 million i samme fornedrende situasjon.

Hør: «Fant» en akustisk Freddie Mercury sang fra 1986

Bildet er tatt fra Dagbladet sin Fecebook deling hvor de synes det er trist en rasist og fascist er død.

I USA er det 60 millioner mennesker som lever i fattigdom, som ikke har råd til skikkelig forsvar, helsetjenester eller et verdig liv, det er disse menneskene som er målet får Chapman familien går på jakt. – De har tjent seg rike på andres nød og kan best sammenlignes med krigsprofitører. – Det er selvsagt trist når noen dør når de bare er 51 år, men at Dagbladet skal dele dette på sosiale medier med et brukket hjerte blir alt for mye.

Hennes bortgang kan kanskje på slutt både på neste planlagte sesong og faenskapen som familien driver med.

Les på Sporten: En avtale med Real Sociedad bringer Martin Ødegaard nærmere Real Madrid

Beth Chapman som var 15 år yngre enn sin ektemann Duane Dog Chapman (66), fikk påvist strupekreft i 2017, og gjennomgikk den gang en vellykket operasjon. I fjor kom derimot kreften tilbake.

Mandag ble hun lagt i kunstig koma, og onsdag gikk hun bort – noe ektemannen bekreftet på Twitter.

Dagbladet avslører hva hennes siste ord var: Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere».

Les på F7: Kvinner skjerp dere

Man får vondt i magen når de før «jakta» takker Gud og prøver å fremstille seg selv som gode mennesker. – Hvis himmelen finnes er en ting helt sikkert, det er ikke dit Beth Chapman er på vei.