Dave Navarro, Taylor Hawkins og Chris Chaney har startet et band!

0
627
NHC

Dave Navarro, Taylor Hawkins og Chris Chaney har gått sammen og dannet et nytt band kalt NHC. – De skarpeste av oss legger merke til at navnet er sammensatt av etternavnet til de tre stjernene!

Jane’s Addiction -bassist Chaney og Foo Fighters -trommeslager Hawkins spilte tidligere sammen i Alanis Morissettes liveband på 90 -tallet, mens Chaney også er en del av Hawkins soloband The Coattail Riders.

Les: Keanu Reeves tilbake som Neo i første trailer for The Matrix Resurrections

Hawkins og Chaney dannet NHC med Jane’s Addiction -gitaristen Navarro i løpet av det siste året, med trommeslageren – som også vil fungere som sanger i det nye bandet – kalte Navarro «den beste hovedgitaristen innen alternativ rock» i en tilhørende uttalelse.

(Hvis du søker på NHC i dag, for du fortsatt bare opp «National Hurricane Center!)

NHC har delt to spor i dag , ‘Feed The Cruel’ og ‘Better Move On’. Den første sangen kommer med en tilhørende svart-hvitt performance-video av bandet som spiller inn sporet i studio.

Les på Sporten: Manchester United må slippe løs Ronaldo

NHC skal debutere live på Eddie Vedder’s Ohana Festival i Dana Point, California 2. oktober.

Tilbake i juli fremførte Hawkins hovedvokal på Foo Fighters ‘cover av «Shadow Dancing», som ble omtalt på albumet «Hail Satin» med diskotema.

Jane’s Addiction ble i mellomtiden nylig beskrevet som det mest undervurderte bandet gjennom tidene av frontmannen Perry Farrell.