David Beckhams mørke side avslørt

0
1745

Det som lenge var verdens mest berømte fotballspiller og idol David Beckham har mistet kontakt med den virkelige verden og har en oppførsel som ifølge eksperter i England effektivt sørger for at han ikke blir adlet. – Alt Beckham har oppnådd ville normalt ført et en tittel, ikke bare er tittelen i fare også «Brand Beckham» har mistet mye av sin glans.

Han er ansiktet til engelsk fotball, gift med en spice, involvert i veldedighet og far til fire vakre barn.

Les på Sporten: David Beckham vil bruke milliarder på å bygge en storklubb

David Beckham kjørte for fort i en 2.200.000 millioner kroners Bentley på A40 i Londons Paddington 23. januar.

Han ble nettopp tatt i fartskontroll og slapp unna etter å han sendt sin sleipe advokat Nick Freeman som har kallenavnet «Mr Loophole» til retten.

Advokaten hevdet at David Beckham mottok meldingen om fartsovertredelsen en dag etter 14 dagersfristen. Mange briter reagerte med raseri et David Beckham slapp unna på grunn av dette, han kjørte tross alt i 59 mph (94,4 Km/t) i en 40 mph sone (64 km/t).

David Beckhams drøm om å bli adlet virker å være lenger unna enn noen gang.

Selv hans advokat som fikk han fri mener at Beckham som på teknisk grunnlag slapp straff burde vært dømt fra «et moralsk synspunkt».

Han oppfordret samtidig regjeringen til å vurdere å endre loven som gjør det mulig å slippe unna på grunn av mindre feil.

I en uttalelse sa David at han var «veldig lettet over dommen» og roste sitt juridiske team.

Det er andre gang Freeman har hjulpet Becks etter at han med suksess utfordret et åtte måneders kjøreforbud for å gjøre 76mph i 50mph i Manchester i 1999. – Den gangen var årsaken til at David Beckham måtte kjøre for fort i sin 1 800 000 kroners Ferrari at han måtte slippe unna en paparazzi.

Les: Fullstendig gal: Operert 250 for ganger for å se ut som Jessica Rabbit

Selv om Beckham ikke var i rettssalen på torsdag, syntes han å henvise til rettssaker ettersom han skrev inn en «moody» Instagram selfie mens han satt i «London trafikk».

Etter seieren fly han sammen med sin kone Victoria i et privet jetfly og feiret på en lite folkelig måte. Victoria la ut et bilde av en flaske Grands Echezeaux Grand Cru til 15 000 kroner de drukket. – De er uten kontakt med den virkelige verden.

De som ikke reagerte på selve dommen reagerte på hvordan de hadde feiret, man feirer ikke at man slipper straff på en detajl for noe man faktisk har gjort.  – Robert Halfon, Tory MP for Harlow, fortalte Daily Express: «Det er ikke rettferdig at velstående kjendiser synes å være i stand til å unnslippe rettferdighet når vanlige folk blir hamret, bare fordi de ikke har råd til dyre advokater. Det ser ut til å være en lov for de rike og en for alle andre. »

Joshua Harris, direktør for kampanjer for Brake (engelsk kjør forsiktig organisasjon), sa at han håpet Beckham «anerkjenner sitt ansvar som en forbilde og gjør det klart for alle de som ser opp til ham at høy fart ikke er akseptabelt.

«Det er enormt skuffende å se en rollemodell som David Beckham, løpe fra sitt ansvar på denne måten»

David hadde tidligere et kjøreforbud i 1999
«Med hastigheten ble Beckham rapportert å være på reise, hans stoppavstand ville være dobbelt så stor som noen som kjørte innenfor grensen – han burde regne seg veldig heldig at ingen hendelse oppstod og tragedie ble unngått.»

Twitter ble oversvømmet med overveiende kritikk av Becks, med mange fans hevdet at de ikke lenger «respekterte» deres tidligere idol.

«David Beckham gjorde 59mph i en 40 sone, han tok seg av med det i dag, levende bevis på at kjendis / penger og den rette advokaten kan få deg fri, hvis han hadde respekt for mennesker som har blitt drept av folk som har kjørt for fort ville han ha tatt straffen, min respekt for ham er borte. »

 

I fjor ble det avslørt av Begge Beckhams var deltagene i en skatte-setup som investerte penger i firmaer rundt om i skatteparadiser og unndrog med det store mengder skatt. Allerede i 2014 startet skattemyndighetene etterforsking etter at det dukket opp mange «røde flagg» i forbindelse med hans investeringer.

«F ** king joke «

David Beckham viser ut sitt OBE i 2003 på Buckingham Palace, det er greit nok, men det er noen år senere han skal ha reagert kraftig på at klassisk sanger Katherine Jenkins også fikk prisen.

 

Viser stolt frem sin Order of the British Empire. (OBE)

En hacket epost fra 2013 mellom David Beckham og hans pr medarbeider Simon Oliveira, viste han seg fra en smålig side og spurte hvorfor Katherine Jenkins hadde fått en OBE , For hva ??? stå å synge i åkeren, besøke noen soldater og bruke kokain… » det er en  F ** king joke «.

I E-postene som er ble samlet inn viste en at David Backham krevde at BBC-produsenter betaler for et privat jetfly for å at han skal se sin sønn spille fotball etter at han dukket opp på Graham Norton Show.

En annen melding sa at David krevde UNICEF skulle betale for hans 70 000 business class flytur for å besøke barn rammet av Typhoon Haiyan på Filippinene.

Han nektet også Oliveiras forslag om å donere $ 1 million til en UNICEF veldedighet, og klaget: «Det er mine f ** king penger.»

David har vært en Goodwill-ambassadør for veldedighet siden 2003 og lanserte sitt 7 fond for UNICEF i 2015.

På tidspunktet for lekkasjen 2017 sa en venn av stjernen at det var sagt «i øyeblikkets varme», og la til: «Mens han var frustrert i disse e-postene, var han over det øyeblikket han sendte dem.

Siden han gikk i 2013 giret opp sine investeringer har han blant annet investert i premium-skotsk whisky-merke Haig Club etter å ha advisert for å ikke drikke.

Juridisk og skatteproblemer til side, Becks ‘nøye dyrkede bilde som en trivelig familiemann har har fått noen riper i lakken opp igjennom. mann har tatt noen treff gjennom årene.

Rebecca Loos

Hans tidligere PA Rebecca Loos påstod at hun hadde hatt en affære med David i Madrid i 2004, som ble voldsomt nektet av fotballspiller og kona. Loos bor forøvrig i Norge og skal være lykkelig med sitt nye liv.

Tidligere i år avviste the beckhams at de skulle gå fra hverandre etter 19 års ekteskap, av en eller annen grunn fortsetter brandet Beckhams å selge, kan tenkes den siste saken fra retten svekker det såpass av inntjeningen går ned. – Uansett ser det ikke ut til at han blir adlet med det første.