David Gordon Green i registolen for første episode av Hellraiser serien

0
679

Hellraiser er en av 80-tallets beste skrekkfilmer. Blandingen av S&M-fantasy, gore (bøtter med den) og en skikkelig skummel historie. – Vi har ikke glemt Pinhead – En del pute og en del djevel».

Hellraiser har fått hele ni oppfølgere, men bare de to første av disse er verdt å se på.

Ikke engang den briljante Dr. Strange-regissøren Scott Derrickson kunne redde Hellraiser: Inferno (den femte filmen), selv om dets Jacobs Ladder-lignende visuelle ga den et lite puff oppover.

Les på Sporten: Edinson Cavani kan ende opp i Premier League

Den opprinnelige Pinhead, Doug Bradley, har for lengst trukket seg tilbake, han er like mye karakteren som Robert Englund er Freddie Krueger.

Men det er håp og HBO satser stort på skrekkfranchisen, og vil starte den på nytt som et TV-show med skaperen Clive Barker sin originale novelle, The Hellbound Heart, som ryggraden i showet.

Deadline melder at David Gordon Green vil regissere den første episoden, serien vil bli skrevet av Mark Verheiden (Daredevil) og Michael Dougherty (X-Men United).

Hellraiser er blant de beste klassiske skrekkfilmene som noensinne er laget, så vel som blant de beste skrekkfilmskurkene.

Les: Dame Judi Dench eldste kvinne på forsiden av Vogue