De beste filmene på Netflix for øyeblikket

0
983

Netflix er den foretrukne strømmetjenesten når det kommer til å se filmer og serier. Du finner et bredt utvalg kategorier, tjenesten er enkel i bruk, og det legges stadig til nye titler. Fordi det kommer så mange nye alternativer, kan noen dog oppleve det som vrient å skulle finne nye filmer å se. Vi har sett gjennom de nye lanseringene på Netflix, og nedenfor finner du noen av filmene du absolutt ikke bør gå glipp av.

Spider-Man: Far from Home

Spider-Man er en evig klassiker, og derfor er det godt å vite at det finnes flere varianter av filmen. I Spider-Man: Far from Home tar Peter Parker turen til Venezia på skoletur, og deler av filmen foregår også i London. Er du ute etter klassisk Spider-Man-moro med noen unike scener og en litt roligere tilnærming til konseptet, er dette en film du bør få med deg.

Gunpowder Milkshake

Gunpowder Milkshake er en spennende thriller med noen helt unike vinklinger. Her er det kvinnene som sitter i forsetet, og hovedrollene inkluderer Karen Gillan, Lena Headey og Carla Gugino. Handlingen baserer seg på en leiemorder, som legger egne prosjekter til side for å redde et barn. Med uante konsekvenser.

Fatherhood

Fatherhood er en flott, rørende og til tider usedvanlig fin film om utfordringene, vanskelighetene og gledene som følger med det å bli pappa. Her er dog pappaen enkemann, og derav blir byrdene og utfordringene desto større. Det er ingen ringere enn Kevin Hart som spiller hovedrollen, et fjes vi vanligvis ser i enklere, mer ukomplekse komedier. Å se Kevin i et nytt miljø føles annerledes, og selv om anmeldelsene er varierte, er dette en film verdt å se.

Jurassic World Camp Cretaceous

Jurassic Park og oppfølgerne har alle blitt store suksesser, og derfor var gleden stor da nok et tillegg ble inkludert på Netflix i 2020. Konseptet knyttet til Jurassic Park er å finne på alt fra t-skjorter til suvernirer og spilleautomater. Spilleautomatene har blitt populære, så les om Wheelz Casino for å se hvilke Jurassic Park-automater som tilbys. Er det utelukkende filmene du er interessert i, bør du få med deg Jurassic Words Camp Cretaceous. Grafikken er bedre, handlingen god og selv om klisjeer oppstår underveis, blir vi aldri lei dette eventyrriket fullstappet av dinosaurer.

The Peacemaker

Action- og thrillerfilmer har en tendens til å engasjere, og det gjør så absolutt The Peacemaker. Her tas du med i en handling som omhandler atombomber i Russland og etterretninger som prøver å redde verden. Filmen er fra 1997, men lever enda i beste velgående og har blitt en ordentlig klassiker. At George Clooney spiller hovedrollen er heller ingen ulempe – han er blant verdens mest stabile og seriøse skuespillere.

Stowaway

Vi har aldri vært nærmere å reise til mars, og faktisk foreligger det reelle planer om å sende mennesker dit innen de neste ti årene. I filmen Stowaway får du et innblikk et ett av utfallene en slik reise kan få – av den dystre sorten, vel og merke. Filmen er splitter ny med lansering i 2021, og her får du ta del i problemstillingen rundt hva som skal gjøres med en blindpassasjer på en ekspedisjon til den røde planeten. Rollebesetningen inkluderer Anna Kendrick, Daniel Dae Kim og Shamier Anderson.

Life in Color with David Attenborough

Dokumentarene fra David Attenborough er verdenskjente, og sannsynligheten er stor for at du har sett flere av dem allerede. Gjennom Life in Color får du et unikt innblikk i naturen – slik du aldri før har sett den. Davids behagelige stemme er så klart til stede gjennom hele filmen, og filmklippene du får se er laget av noen av de beste i verden.