Det blir mer Hunger Games, både film og bok

0
1907

Når filmselskapene bøtter inn penger på en film kommer det flere og når handlingen har kommet til en naturlig konklusjon finner man en ny historie fra samme univers. – Denne gangen reiser vi tilbake til Panem og tilbake i tid til de tiende dødslekene.

Forlaget Scholastic meddele at Suzanne Collins fjerde(!) Hunger Games-roman lanseres neste år. Boken vil bli å finne i bokhandlernes hyller allerede 19. mai 2020.

Les: Har to barn med Tiger Woods nå er hun gravid med tidligere NFL-stjerne

Og med bok, følger selvfølgelig filmplaner- det har allerede Lionsgate røpet til nettstedet Deadline. Studioet står også bak filmatiseringen av Collins tidligere tre HG-bøker.

Tilbake til Panem
Handlingen er på ny satt til den dystopiske fremtidsnasjonen Panem, 64 år før hendelsene i den originale Hunger Games-trilogien. Og ja, det vil dreie seg om de tiende dødslekene.

Les på Sporten: Zlatan Ibrahimovic, Nani og Wayne Rooney på årets lag

Hva tittelen på det nye kapittelet blir, er så langt ikke kjent- ei heller hvilke karakterer vi kan forvente oss å møte. En ting som er sikkert, er at Jennifer Lawrence ikke vender tilbake som Katniss Everdeen.

The Hunger Games-serien (2012-2015) er en av tidenes største kommersielle filmsuksesser, og hadde i 2015, før den siste filmen «Mockingjay – Part 2», spilt inn over 2,2 milliarder dollar på kino.

Les på F7: Kvinner skjerp dere