Drake og The Weeknd boikotter Grammys… igjen

0
328
Drake er «på banen» i El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid

I dag blir Grammy-nominasjonene bli annonsert, men to av de mest kjente navnene i verden vil ikke vises på listene: Drake og The Weeknd.

Ifølge Pitchfork sendte ingen av dem inn sine respektive album til vurdering, og boikottet nok en gang den viktigste prisen innen musikk. Drake og The Weeknd, begge fødte i Toronto, har hatt stor suksess med albumene «Honestly, Nevermind» og «Dawn FM», men ingen av dem vil vises på velgernes stemmesedler.

Les: The Rock med spoiler?

De vil imidlertid vises på sanger der de har samarbeidet med andre artister.

Drakes feide med Grammys har pågått i flere år nå
Drake har vært på kant med Grammys i flere år nå, en pris han sa han ikke ønsket i 2017. En del av hans uenighet har å gjøre med akademiets merkelige beslutninger om å plassere sanger i kategorier som ikke samsvarer, som i tilfelle av hans ‘Hotline Bling’-hit, som på den tiden konkurrerte i Rap-kategorien, i stedet for Pop.

For den forrige prisutdelingen trakk Drake låtene «Certified Lover Boy» og «Way 2 Sexy», etter at de hadde blitt sendt til vurdering.

Drake har ikke problemer med å være synlig til tross for at han ikke vil ha noe med Grammy å gjøre. Rett før helgen annonserte Barcelona at i El Clasico, verdens mest berømte oppgjør mot erkerivalen Real Madrid, skal Lewandowski og gjengen ha på spesialdrakter med logoen til artisten Drake. Spotify feirer et eller annet, Barcelona gjør som de blir fortalt og spiller med denne logoen.

Etter å ha blitt avvist, vil The Weeknd ikke ha noe med Grammys å gjøre

The Weeknds – hvis egentlige navn er Abel Tesfaye – begynte uenighetene med Recording Academy i fjor, etter at hans ‘After Hours’-album og hans store hitsingel, ‘Blinding Lights’, ikke ble nominert.

Les på Sporten: Lula Robs har fine pupper og blir stadig flinkere i sjakk

Dette førte til at han erklærte at han følte seg avvist og ikke lenger ville sende inn sine videre arbeider til vurdering.

«På grunn av de hemmelige komiteene vil jeg ikke lenger la plateselskapet mitt sende inn musikken min til Grammys,» sa han. Han vant imidlertid Grammy for beste melodiske rapprestasjon for Kanye Wests «Hurricane».

Les på F7: Det er ti år siden de blå skikkelig høye romvesenene reddet treet sitt fra de grådige menneskene

De får selskap av Bruno Mars og Anderson Paak.
I tillegg til Drake og The Weeknd, ble det avslørt at Bruno Mars og Anderson .Paak også bestemte seg for ikke å sende inn albumet deres ‘Silk Sonic’ for vurdering. Begge artistene vant fire priser allerede i år for singelen ‘Leave The Door Open’.