Dritings Wesley Sneijder festet på biltaket til en gammel dame

0
1516
Wesley Sneijder

Jeg er helt sikker på at den qatarske klubben Al-Gharafa Sports Club setter pris på å se video av deres store stjerne være ligge fullstendig dritings på biltaket til en gammel dame og komme til å skade lakken ved å slippe ut kroppsvæsker.

Den nederlandske fotballegenden Wesley Sneijder er i hardt vær etter at bilder fra TV-kanalen Shownieuws viser at han ga et bilopprettingsfirma en ekstra kunde.  Hendelsen skal ha skjedd i Utrecht, Sneijders hjemby, i Nederland.

Les: Liam Gallagher slipper snart sitt andre soloalbum og gjester Norge

Videoen viser en mann ikledd hvit t-skjorte, som sitter på en bil mens to andre forsøker å få ham ned fra taket. På et tidspunkt reiser han seg også opp, før han mister balansen og faller tilbake på frontruta.

Denne mannen skal være ingen ringere enn Wesley Sneijder som er kjent for å være en drittsekk i fylla. Den nederlandske fotballegenden er tidenes mestspillende for det nederlandske landslaget, og fikk hele 134 kamper for nasjonen.

Han slo igjennom i Ajax som så mange andre nederlendere og gikk videre til Real Madrid, Inter Milan og Galatasaray. I fjor fikk han en gullkantet avtale med Al-Gharafa som er en av de «store» klubbene i Qatar. – I Qatar er de ikke super-entusiastiske med folk som drikker utenfor 4.etage på luksushoteller.

Les på Sporten: Kåre Ingebrigtsen har tidligere Brann spiller i kikkerten

 

Den nederlandske avisen Algemeen Dagblad har snakket med den gamle damen som eier bilen og hun er overraskende kul. – Hun ble vekket mitt på natta etter en fest bevegede seg utendørs og opp på hennes bil.

«Vi kjente han bare fra fotballen, men vi hører at han og menneskene rundt ham benekter for at han har gjort dette. Det gjør oss sinte nå. Det er helt greit å være full, men du bør ikke plage andre med det. Du holder deg unna andres ting»

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning