Dropp kjøp av aksjer – rydd heller loftet

0
635
Mia Hamm

Noen som husker Mia Hamm? Den amerikanske fotballspilleren var i en liga for seg selv på 1990-tallet. På et eller annet loft ligger det fotballkort med det amerikanske fotballikonet. Nå er det på tide å åpne gamle pappesker.

Det er noe på gang. Vi vet ikke om det er at folk begynner å bli lei av internettet og all verdens online fristelser, eller noe annet.

Les: Messis signatur tatovert inn på ryggen til lykkelig brasilianer

Nå ser vi en return of the fotballkort. Det er ikke noe nytt at nostalgiske samleobjekter får en rakettaktig verdistigning, men når Mia Hamms kids rookie card fra 1992 nylig ble solgt for 34 400 dollar på Goldin Auctions, da tar dette skikkelig av.

Det siste året har interessen for fysiske sportskort med mannlige spillere økt, nå kunne ESPN melde at damene følger etter.

Nå hører det med til historien at dette kortet visstnok skal være det eneste kjente PSA 10 S.I for Kids kortet av Hamm i perfekt stand.

Likevel, vi anbefaler alle om å droppe kjøp av Norwegian-akskjer og heller rydde loftet sitt (eller foreldrenes). Et stusselig lite fotballkort kan gi deg drømmeferien.

Mia Hamm.

Les på Sporten: José Mourinho er bedre enn ever