Dwayne Johnson tjente mest i 2019 og 2020, men hva med 2021?

0
683

Overgangen The Rock har gjort fra WWE til filmlerretet er mildt sagt imponerende, flere kjenner hans virkelige navn – Dwayne Johnson – i stedet for hans wrestling navn. The Rock!

Han har hatt suksess i filmer og TV -serier, med hovedroller i Fast & Furious -filmene, Jumanji -filmene og TV -showet Ballers.

Les: Mitt navn er Klopp … Jürgen Klopp

Johnson debuterte WWE tilbake i 1996 som Rocky Maivia, ikke The Rock, og seks år senere i 2002 ble han utropt til ‘The People’s Champion’, som ga springbrettet for karrieren på skjermen for å komme i gang.

Spol frem til år 2021 og Dwayne Johnson blir jevnlig bedt om å bli med i de største filmene, og i 2019 og 2020 var han den skuespilleren som tjente best.

Ifølge Forbes var 124 millioner dollar som Johnson hentet inn i løpet av 2018 fra filmene og TV -showet Ballers den største summen som noen gang er registrert for skuespill på de 20 årene de har sporet kjendisinntekter.

Forbes opplyser også senere at Johnson nå kan belaste mer enn 20 millioner dollar for hver film han vises i på grunn av suksessen han har hatt i feltet. – 2021 er ikke ferdig enda og det har vært et trøblete år for film så også for Dwayne Johnson som kommer til å tjene mindre.

Dog kommer Jungle Cruise og tv-serien Young Rock til å bidra i år.

Les på Engelske Klubber: Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

Dwayne Johnsons nettoverdi

På grunn av den inponerende karrieren som Dwayne Johnson har hatt, er hans formue i 2021 hele 320 millioner dollar.

Les på Sporten: Grealish kommer aldri til å glemme karrierens mest ubetydelige scoring

Dwayne Johnsons prosjekter
Dwayne ‘The Rock’ Johnson tjener penger på å handle, produsere og sponse avtaler. Han ønsker nå å starte sin karriere som rapper og har til og med dukket opp på Tech N9nes nye singel «Face Off». Han har heller ikke viker fra å si sitt håp om en dag å bli president i USA.