Eminem trosset arrangøren – knelte under Super Bowl

0
531

En svært spennende finale hvor Los Angeles Rams til slutt vant kampen på hjemmebane i Los Angeles og slo Cincinnati Bengals 23–20. – Det spektakulære er ikke bare reklamene som koster mer enn noen andre tv sendinger i verden. – Det er ikke uvanlig at et firma bruker 15 millioner dollar på produksjon og plassering av en eneste reklamesending. Pauseshowet skal ta av.

Eminem, fikk følge Puck beskjed fra NFL om å ikke knele slik Colin Kaepernick gjorde i 2016, men talsperson Brian McCarthy sier dette ikke er sant. – Uansett, det å hindre Eminem i å gjøre noe han har lyst til må være tilnærmet umulig.

Les: Sondre Lerche åpner Øya-lørdagen og slipper dobbeltalbum

Superstjernen fra Detroit som har solgt over 220 millioner album stjal overskriftene etter det spektakulære pauseshowet under Super Bowl i USA da han gikk ned på kne!.

I år var det de lokale LA- heltene Dr. Dre, Snoop Dogg og Kendrick Lamar, som hadde med seg Mary J. Blige og 50 Cent og Eminem på scenen i So-Fi Stadium i Inglewood, ikke langt fra Compton, som Dr. Dre har udødeliggjort i så mange låter.

Les på Sporten: Pirlo på vei til Emil Bohinen

De fremførte blant annet noen «snille» versjoner uten banning av låter fra Dr. Dre-klassikeren «2001», og Mary J. Blige fremførte «Family Affair». Men det var ikke bare musikken som fikk sosiale medier til å bevege på seg etter showet.