Emma Thomson skal lage film av «Last Christmas»

0
1241
Daenerys Targaryen har kledd seg for vinteren

Noen må ha fått med seg hvilken ekstrem suksess Mamma Mia var og har lett etter noe som ligner på Abba i popularitet og ikke minst målgruppe. – Mang en tenåringsjente rundt om i verden var usikre på  George Michael og Andrew Ridgeley i bandet Wham sin seksuelle legning. Med musikkvideoen til «Last Christmas» var ideen at de to skulle ha en artig, romantisk julefeiring sammen som to heterofile par på fjellet. 

Nå vet vi hva Emilia Clarke skal gjøre etter «Games of Thrones»

«Last Christmas» er og blir en kjempe-hit og vil helt sikkert uten at du har godkjent det på forhånd kunne nytes i et kjøpesenter nær deg. Nyheten om at Wham sin landeplage nå skal bli film gir en umiddelbar følelse av å ha spist for mye marsipan. Når jeg samtidig får vite at hovedrolleinnehaveren blir selveste dragedronningen fra «Game of Thrones» Emilia Clarke brygger det opp til en indre konflikt av bibelske dimensjoner.

Les på Sporten: Og vi som trodde Angel Di Maria skulle til Premier League

Jeg må på samme måte som landsmøte til Krf bestemme meg hvor i hvilken rekkefølge jeg skal tilegne meg informasjonen.

Dette er konklusjonen så langt: Last Christmas = forferdelig. Emilia Clarke = fantastisk

Wham er ekstremt populære fortsatt, denne videoen er sett over 300 millioner ganger, så jeg har full forståelse for at noen har tenkt til å cashe inn.

Emilia Clarke skal i denne romantiske komedien som kommer en eller annen gang neste år spille Kate, mens Emma Thomson er produsent. – Thomson vet hvor mye penger det er i en skikkelig julefilm, hun var en viktig del av den udødelige suksessfilmen Love Actually fra 2003.

Les på F7: Wyclef Jean blir tegneserie

 

Litt info om Wham:

Wham! var en britisk popgruppe som ble startet i 1981 av George Michael og Andrew Ridgeley. Gruppa ble oppløst i 1986 etter å ha gitt ut tre plater.

Kjente singler var julesangen «Last Christmas», sommerhitten «Club Tropicana» og pophitten «Wake Me Up Before You Go-Go», som var deres første sang på førsteplassen på hitlistene i både Storbritannia og USA. Wham! solgte 25 millioner album mellom 1982 og 1986.