En film om Billie Eilish: «That’s his life»

0
781

Nå er den her, filmen om popstjerne Billie Eilish (19). Filmen heter “Verden har krympet litt” – Det er ingen skuespillere bare ekte liv.

Hun vokste opp i Highland Park i Los Angeles, i en familie fylt med skuespillere og musikere. Foreldrene hennes er Maggie Baird og Patrick O’Connell. Hun er hovedsakelig av irsk og skotsk herkomst, men har også skandinaviske aner.

Les: Bruker Minecraft for å undervise i samisk kultur

I filmen får svar på spørsmål som: Når begynte Billie å lage musikk? Hvordan vokste han opp? Hvilke mennesker er viktige i livet ditt? Og hvordan var det å bli så populært så raskt?

Showet ble først vist klokken 15.00 lokal New York tid i går. .Arrangementet blir også vist på Youtube-Kanal des Popstars. Arrangementet kan streames via appen fra Apple TV eller Apple Music.

Les på F7: Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Ny musikk
Snart kommer det også Billie Eilishs nye album. Sangeren avslørte nylig det. Det er musikk som ble opprettet under koronakatastrofen. «Jeg tror ikke jeg hadde gjort det samme albumet, eller til og med albumet i det hele tatt, hvis ikke for Covid-19,» sa 19-åringen i et TV-intervju. Vi er allerede lykkelige.

Snutt litt film: