En helt ny verden innen spill

0
440

Det har skjedd utrolig mye innen verden av spill de siste årene. Fra at du måtte kjøpe dedikerte spillkonsoller som PlayStation, Xbox, Nintendo eller ha en PC tilgjengelig, til at det plutselig var mulig å spille en rekke ulike spill direkte på nett uten å kjøpe noe, til at spill i dag er langt mer enn bare litt enkel underholdning.

Vi skal ikke mange år tilbake før det var vanlig å gå ut å kjøpe nye spill fra butikken, i dag har det derimot blitt langt vanligere å kjøpe spill på nett, og deretter laste de ned, uten å måtte kjøpe noe fysisk spill. Nå er det et selskap som ifølge dem selv kommet for å revulosjonere spillindustrien slik vi kjenner den i dag, nemlig Hello Pets.

En reise med sukkersøte kjæledyr-karakterer

Spill kommer i en rekke ulike former og fasonger og med Hello Pets har de et mål om å nå et bredt marked og bygge opp en Web3 merkevare gjennom deres søte, gjenkjennelige karakterer. Hvem liker vel ikke søte kjæledyr? Søte kjæledyr er elsket av folk fra en rekke ulike bakgrunner. Sannsynligvis kommer dette av at dyr bringer mye lykke og kjærlighet inn i livene våre, og med dette i bakhodet har teamet designet en helg gjeng med karakterer som mennesker enkelt vil kunne knytte seg til.

Hello Pets bygger rett og slett det de selv beskriver som et åpent økosystem for underholdning, hvor hele felleskapet kan ta del i å fortelle historier og å skape kunst basert på IPer, altså klassiske karakterer fra Marvel og Nintendo. I tillegg til det, vil Hello Pets også aktivt inkludere eksterne NFT karakterer inn i historien sin og invitere både eiere og andre communities til å skape nytt og morsomt innhold sammen.

I likhet med mange andre spill- og underholdningsbransjer, vil det være flere ulike måter å betale på, hos Hello Pets. Selskapet har valgt å følge den høye standarden som vi kan se hos ulike gaming selskap, akkurat som vi hadde forventet. Som du vil kunne se på denne siden, tilbyr de beste iGaming platformer en rekke ulike betalingsmetoder. Alternativene inkluderer selvsagt Bitcoin, blant flere andre kryptovaluta. Trygge betalingsmetoder som fungerer raskt er alfa og omega for sider som dette og med Bitcoin og andre kryptovaluta som form for betaling, vil dette ikke være noe brukere behøver å tenke på.

Hvordan vil Web3 revolusjonere underholdningsindustrien?

I en tradisjonell setting innen underholdning, vil en kunstner måtte behøve å betale en stor avgift og også bruke mye tid på kommunikasjon og kontrakter dersom kunsteren ønsker å bruke velkjente IPer fra et selskap. Innen verden av NFT, vil kunstneren i de fleste tilfeller bare kjøpe en NFT og vil deretter kunne bruke karakteren fritt.

Bilde: Pixabay

Derfor har Hello Pets teamet bestemt seg for å benytte seg av den nye IP lisensieringen du finner i NFT verden og bygge sitt eget økosystem for fremtiden av spill og underholdning. En annen ting som skiller Hello Pets fra de mer tradisjonelle underholdningsselskapene, er at innholdet ikke kun vil skapes av teamet, men også av spillets community og