Episk: Det endelige slaget mellom de døde og de levende

0
1155
Kristofer Hivju her som Tormund Giantsbane

Vi vet av trailerne som er sluppet for siste sesong av Game Of Thrones at Kristofer Hivju er med og trolig også med i et episk slag som tok 11 uker å filme, om natten. – Bra for Kristofer han han har mye isolerende hår på hodet.

Tenkt selv, selvsagt er det genialt å få være med i Game Of Thrones men å filme kampscener hver eneste natt i gjørme kald å våt et ikke særlig glamorøst.

Game of Thrones nærmer seg sin siste sesong, den starter 14. april på HBO. – Man kan skjønne en del gleder seg til det, trailer nr 3 ble sluppet i går og har nå blitt sett over 30 millioner ganger.

Les: Fresh Prince: klassisk TV serie blir barnebok serie

 

Slaget, som må være noe av det største noen gang filmet tok altsø elve uker å filme med minst 750 personer til stede. – Og hvis du trodde det kunne være kaldt på din jobb så er det ingenting i forhold til det stjernene i Game Of Thrones opplevde.  Kit Harington som spiller John Snow var på Late show og fortalte ingenting annet enn at det var kaldt og vått og luktet vondt.

Les på Sporten: Har levert en 6 punkts shoppingliste på fem milliarder pluss gigantlønn

Sjef Bryan Cogman sa: «Dette endelige slaget mellom de dødes hær og de levende er helt uten sidestykke og ubarmhjertig og en blanding av sjangere, selv innenfor kampen. Det er sekvenser bygget i sekvenser som er bygget i sekvenser.

Etter dette fortjente alle en lang ferie i solen