Filmen basert på de to første Resident Evil-spillene er rett rundt hjørnet

0
616
Resident Evil: Welcome To Raccoon City.

Det er en enorm forskjell på de som spiller Resident Evil spillene, som er et spill laget i Japan og de som liker filmene. – Spill fansen er nemlig ikke spesielt fornøyd med at filmene tar seg store friheter.

Det mest graverende eksemplet sett fra spill-fansen sin side er at hovedpersonen i alle filmene Alicia «Alice» Marcus, spilt av Milla Jovovich ikke er å finne i spillene.

Les: Ousmane Dembélé har overraskende fått muligheten til å ombestemme seg

Første Resident Evil-film med Regissør Paul W.S. Andersons fra 2002 tjente godt med penger. – noe som første til hele fem oppfølgere.

Den sjette Resident Evil-filmen hadde undertittelen The Final Chapter.

I desember er det nemlig premiere på en ny film basert på spillserien, som lover å være mer tro mot opphavsmaterialet. Kaya Scodelario (The Maze Runner,Crawl) spiller hovedrollen i den kommende filmen, som er regissert av briten Johannes Roberts (47 Meters Down). Nå har det blitt sluppet en rekke nye bilder fra filmen, som har fått navnet Resident Evil: Welcome To Raccoon City.

Les på F7: Koronaregler forlenges ut året

Scodelario spiller Claire Redfield, mens Robbie Amell har rollen som Chris Redfield, Hannah John-Kamen er Jill Valentine, Tom Hopper spiller Albert Wesker, Avan Jogia er Leon S. Kennedy, Donal Logue har rollen som chief Brian Irons, og Neal McDonough er William Birkin.

Alle disse karakterene stammer fra spillene, og handlingen foregår i 1998, i likhet med de første tre Resident Evil-spillene.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City har norgespremiere 3. desember!