Filmingen av Fast & Furious 9 er i gang, uten «The Rock»

0
1128
Vin Diesel og Michelle Rodriguez deler en video etter første innspillingsdag.

Det er ingen som forteller noe om hva den niende Fast &Furious filmen skal handle om, men vi antar at vi får se en del motoriserte kjøretøy bevege seg i høy fart. – Denne gangen har det tatt litt lenger tid en vanlig å komme igang med filmningen, årsaken er trolig at det har tatt tid å få en erstatter for Dwayne Johnson og finne ut av hva som skal fases inn i en «Spin off» og hva som ikke skal det.

Vin Diesel er fortsatt med og deler video fra settet.

Les: Crash Team Racing er pusset opp og det 20 år gamle spillet er nydelig

 

Vi mistenker at seriens kommende spin off «Hobbs and Shaw»- og Dwayne Johnsons tilhengerskare, er årsaken til den ekstra ventetiden. De to blockbusterne skal åpenbart skinne – hver for seg!

Plottet i oppfølgeren er foreløpig et mysterium, men vi nærmer oss muligens enden på visa. Ryktene vil nemlig ha det til at serien takker for seg etter ti filmer.

Justin Lin, mannen bak «Tokyo Drift», «Fast & Furious», «Fast Five» og «Fast & Furious», står på ny for regien, men Dwayne «The Rock» Johnson, vil sørgelig nok glimre med sitt fravær. Ellers forventer vi å se igjen flere kjente fjes, som Ludacris,Tyrese Gibson og Nathalie Emmanuel. – Den fullstendige rollelista er hittil ikke bekreftet av Universal.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning

Det første livstegnet fra «Fast 9» har vi i hvert fall, og det takket være Vin Diesel. Han har delt en video, hvor han sammen med Michelle Rodriguez roser den første dagen på settet til den nye filmen.

Les: Casino Spill

«Fast & Furious 9» har amerikansk premieredato 22. mai 2020.

Les på Sporten: Super-Rooney scorer fra egen banehalvdel!