Fotballlegenden Ronaldinho viser frem gamle triks i fengsels-turnering

0
1166

Den Brasilianske fotballlegenden Ronaldinho er satt i fengsel fordi han som ambassadør for sitt hjemlang fikset falsk pass for å komme inn i Paraguay. – Bakhistorien er at han har blitt gjort ansvarlig for vanvittig mye penger i forbindelse med et fiskeriprosjekt av en gjennomkorrupt regjering og president Jair Bolsonaro som til og med er verre enn Donald Trump.

Ronaldinho som foreløpig er i varetekt har ikke latt seg knekke og deltar i en futsal turnering arrangert i fengslet.

Les: Lager serie om (forretnings) livet til Mark Wahlberg

Ronaldinho inspirerer laget sitt til 11-2-seier i fengsels futsal-turneringen i Paraguay. Den brasilianske legenden, som vant Ballon d’Or i 2005 løftet europeisk fotball til nye høyder med briljant ballmagi som selv de som ikke er fans av hans lag Barcelona måtte glede seg over.

En av tidens beste fotballspillere venter på rettsaken og han fyller tiden med det han kan aller best, spille ball.

Les på Sporten: Får tre milliarder etter 11 kamper uten tap

Ronaldinho var i Paraguay for å delta på lanseringen av sin nye bok ‘Genius of Life’, men ble varetektsfengslet mens han var på et hotell og sitter nå i varetekt på Agrupacion Especializada i Asunción.

39-åringen kom til fengslet rett før klubben startet opp sin «årlige» futsal-turnering.

ABC.com i Paraguay og GlobeEsporte.com i Brasil, melder Ronaldinho hjalpt laget sitt til en 11-2 seier i finalen i turneringen. – Opprinnelig meldte de at han kun fikk være med hvis han lovet å ikke score noen mål, men det kan ikke stemme for at satte inn fem og fikk seks assist i finalen.

Les på F7: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

Man of the Match

På en eller annen måte har det også dukket opp et par korte, kornete videoer av Ronaldinho i turneringen …