Fullstendig meta: Se Nicolas Cage bli «Nick Cage»

0
780

Det siste prosjektet til Nicolas Cage håper jeg er knallbra, selv om jeg har mine betenkeligheter. – Ut i fra traileren, som du ser under, virker det som om de har bøtter med selvironi i det minste.

Nicolas Cage blir «Nick Cage» i «The Unbearable Weight Of Massive Talent»
Filmen har også Pedro Pascal og Tiffany Haddish i hovedrollene

Den første traileren er sluppet for The Unbearable Weight Of Massive Talent, der Nicolas Cage spiller en versjon av seg selv.

Les: 20 år med Harry Potter, se trailer


Regissert av Tom Gormican, actionkomediefilmen spiller Cage som en fiksjonalisert tolkning av seg selv som er «kreativt uoppfylt og står overfor økonomisk ruin».

En synopsis lyder: «Den fiksjonaliserte versjonen av Cage må akseptere et tilbud på 1 million dollar for å delta på bursdagen til en farlig superfan (Pedro Pascal).»

«Ting tar en helt uventet vending når Cage blir rekruttert av en CIA-agent (Tiffany Haddish) og tvunget til å leve opp til sin egen legende, og kanaliserer hans mest ikoniske og elskede karakterer på skjermen for å redde seg selv og sine kjære.

«Med en karriere bygget for akkurat dette øyeblikket, må den banebrytende prisvinnende skuespilleren ta på seg sitt livs rolle: Nick Cage.»

Ved siden av Cage, Pascal og Haddish spiller filmen også Sharon Horgan (Catastrophe) som Cages ekskone, Lily Sheen som Cages datter og Neil Patrick Harris (Gone Girl) som Cages agent.

Da han snakket med Entertainment Weekly om å spille en annen versjon av seg selv, sa Cage: «[‘Nick Cage’] er en oppfunnet versjon av Nic Cage. Karakteren føler seg uoppfylt og kjemper med avvisningen som kan skje så ofte i den lille byen som er Hollywood.

«Det er ikke meg. Jeg har det ganske bra med ting.»

Les på Sporten: Sergio Ramos har en skummel plan for Real Madrid

Cage ble også nylig rollebesatt som Dracula i Renfield, en ny skrekkfilm med Nicholas Hoult som fokuserer på vampyrens beryktede håndlanger.

The Unbearable Weight Of Massive Talent skal lanseres på kino 22. april 2022.