Gavmilde Kieran Trippier stripper ned til underbuksa

0
608

En av Europas mest ettertraktende spillere Kieran Trippier viser at det ikke bare er hans signatur folk er ute han har lagt ut et klipp på Instagram som viser han er villig til å strippe ned til underbuksa for å gi bort drakten sin.

30-åringen, som begynte på venstrebacken for The Three Lions i søndagens 4-0-seier, blir sett på å ta av seg skjorta og shortsen mens han går forbi en kø med spillere som hadde bedt om sitt eget minne fra VM Kvalifisering på Wembley.

Les på Helsesjefen: Fullvaksinerte spillere slipper test

Etter å ha byttet England -shortsen for Andorran -ekvivalenten og overlevert skjorten, sitter Trippier igjen med bare underbukser og støvler.

«Jeg gikk tom for ting å gi bort!» Trippier skrev som bildeteksten til sitt innlegg.

Det provoserte noen flotte reaksjoner fra forsvarerenes tilhengere, best av alt var den raske bemerkningen ‘Kieran Strippier’.

Andorra -forsvarer Marc Vales, som byttet shorts med Trippier, kommenterte også og sa: «Takk. Det er en drøm for oss å spille en kamp mot deg.

Gleder meg til å se deg i Andorra neste måned. «

Les på Sporten: ESPN: Manchester United har en plan for Rice og Haaland

Spillere som bytter skjorter har blitt noe fansen har blitt vant til, spesielt på slutten av «spesielle» kamper. Imidlertid har flere spillere, inkludert PSGs Lionel Messi, uttrykt sin motvilje mot å gjøre det, med argentineren avvist en forespørsel fra Rennes -kantspilleren Mitchell van Bergen om førstnevntes debut for sin nye klubb.

Trippier og hans lagkamerater i England kommer tilbake til aksjon onsdag kveld. De reiser til Warszawa for å ta imot Polen, som for tiden sitter på andreplass i gruppen etter å ha vunnet tre av sine fem kamper.

Det blir interessant å se om Gareth Southgate vil være like eksperimentell for kampen som for seieren over Andorra. I tillegg til å spille Trippier til venstre, startet 51-åringen også Liverpool-stjernen Trent Alexander-Arnold i en mer avansert posisjon og ga starter til flere spillere i utkanten av starteleven, som Jude Bellingham, Jesse Lingard og ny gutt Patrick Bamford.