Gladiator II-traileren har kommet og den ser utrolig ut

0
253
Gladiator II, Paul Mescal

Du vil være glad for at det endelig er en oppfølger…

Vær ikke i tvil: Gladiator II, oppfølgeren til Russell Crowes sverd- og sandalepos fra 2000, kliner til. Filmen, som er satt noen år etter den første filmen, fokuserer på Lucius (Paul Mescal), sønnen til Lucilla (Connie Nielsen).

I traileren får vi et glimt av hva som kommer.

Les på Engelske klubber: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

Den offisielle synopsisen er som følger: «Gladiator II fortsetter den episke sagaen om makt, intriger og hevn i det gamle Roma. År etter å ha vært vitne til døden til den ærverdige helten Maximus i hendene på sin onkel, blir Lucius (Paul Mescal) tvunget å gå inn i Colosseum etter at hans hjem er erobret av de tyranniske keiserne som nå leder Roma med jernhånd.

«Med raseri i hjertet og imperiets fremtid på spill, må Lucius se til sin fortid for å finne styrke og ære for å gi Romas ære tilbake til folket.»

Raseri er nøkkelordet her. I traileren ser vi hvor sint Lucius er, som retter sitt raseri mot de onde keiserne og leder gladiatorkollegaene sine gjennom noen ganske ekle kampanfall – den ene involverer et vannfylt kolosseum, det andre et ansikt med et blodflekket neshorn.

Les på Sporten: Bekrefter «astronomisk bud» på Mo Salah

Ridley Scott er ved roret igjen og utseendet og følelsen til den første filmen er til stede her, men alt føles litt mer forsterket.

Og hvis du er bekymret for at Mescal ikke helt har fått tilstedeværelsen til Crowe på skjermen, så gjør det ikke: han er bulket opp og klar til å gå ballistisk.

Gladiator II-traileren er strålende blodig – dette kommer til å bli episk

Når det gjelder resten av rollebesetningen: Pedro Pascal ser kongelig ut, både Joseph Quinn og Fred Hechinger er fullstendig gale, mens Denzel Washington er satt til å bli den ultimate scenetyveren som Macrinus, den som rekrutterer gladiatorene til kamp.

Gladiator II er ute 15. november på kino, og hvis traileren er noe å gå etter, bør du bestille billetter ASAP.

Les: Trekker fram RTbet casino online som en ledestjerne