Harrison Ford 77 år og i fantastisk form

0
864

Harrison Ford er fremdeles i fantastisk form 77 år gammel, og på The Ellen DeGeneres Show, avslørte han noen nye detaljer om treningen og kostholdet sitt.

Skuespilleren forklarte at han bare går på treningsstudioet «litt», og han krediterer det veltrente-utseendet til en kostholdsendring som kuttet ut kjøtt og meieriprodukter. «[Jeg spiser] praktisk talt ingenting,» sa Harrison mens publikum lo. «Jeg spiser grønnsaker og fisk. Det er veldig kjedelig.»

Ford forklarte videre at han sluttet å spise kjøtt fordi det ikke var bra for ham eller for miljøet. «Jeg bestemte meg bare for at jeg var lei av å spise kjøtt,» sa han. «Og jeg vet at det ikke er veldig bra for planeten, og at det ikke er veldig bra for meg.»

Les: Steven Spielbergs datter blir pornostjerne

Ford avslørte også detaljer om den uten tittelen Indiana Jones 5-filmen, som skal premiere i juli 2021. Ikke mye er kjent om filmens komplott, men Ford sa at: «Vi får se nye utviklinger i hans liv, hans forhold. Vi..Jeg får se en del av historien hans. Det er et veldig bra manus. Jeg gleder meg. «

Ford gjør for tiden presserunder for «The Call of the Wild». I en scene i filmen er Ford skjortefri, men han sa til USA Today at han ikke trenger noen digitale forbedringer eller filmmagi for å vise frem brystkassen. «Jeg var i form og det var veldig kaldt vann. Jeg er sunn, jeg liker å være aktiv og i form. Jeg er klar over å holde min gamle (rumpe) i form,» sa Ford.

Les på Sporten: Alexander Sørloths målorgie har vekket interessen til en av verdens største klubber