Hellboy poster lever opp til navnet «Legendary AF»

0
1233
David Harbour

12 april neste år er det premiere på den nye Hellboy filmen, med det vi har sett og hørt så langt må jeg innrømme at jeg gleder meg noe fryktelig.

Den første filmplakaten til Hellboy er ute og den har det berettige navnet, «legendarisk AF». Deres ord, ikke våre, men våre ord også hvis det gir noe mening. David Harbour, som ble kastet inn som Big Red i fjor, ga også fans det første glimt av superhelten på Instagram.

Filmen vil bli regissert av Neil Marshall, Hellboy har med seg stjerner som Mila Jovovich, Brian Gleeson og Ian McShane.

Les på Sporten: Jose Mourinho: «Kan tenkes han aldri spiller for klubben igjen»

Her ser vi at hornene har vokst ut, så langt har Hellboy «trimmet» dem ned for å beholde sine dårlige sider sjakk. Plakaten tyder på at det blir mørkere denne gangen. Hellboy er nemlig nødt til å tappe inn på sin demoniske natur for å bekjempe Blood Queen, aka Mila Jovovich.

Det blir både mørkere og hvis vi skal tro David Harbour også en lykkeligere Hellboy som røper at vi til og med får se «Red» synge.

Når han snakket til MTV, forklarte han: «Jeg vet ikke om du vet dette, men jeg er også en sanger, eller i det minste var det litt crooning som Hellboy kanskje eller ikke kan gjøre i filmen.»

Han også avslørte at selv om det var knallhardt og det vanskeligste han noen sinne har gjort var det «vanskeligste» å være ferdig, savner det allerede, kan lover vi kan forvente oss noen «vakre ting».

«Det var det  fysisk tøffeste jeg har gjort,» fortsatte han. ‘Handlingen gjør at jeg må rulle rundt på bakken og bli slengt veggimellom – ting som en 40 år gammel mann ikke burde gjøre – og i tillegg den enorme mengden protese og sminke.

«Du får se noen ganske unike ting for denne typen univers.»