Her er de nye tingene du kan glede deg over i ‘Fortnite’ kapittel 2

0
1149

Da Fortnite avsluttet første kapittel med å forsvinne inn i et stort hull skjønte de fleste at det som skulle komme ville være spektakulært. – Man avslutter ikke slik for å komme tilbake med en ny sprettert eller et ekstra skur. 

Fortnite kapittel to har helt nye funksjoner, kart og et hav av nye dingser. – den har bare vært ute i noen dager så her er det vi vet så langt:

Det er et helt nytt kart

 

Dette er den den største endringen,.vi har sett finjusteringer og oppdateringer av kartet flere ganger siden lansering,men i kapittel 2 er alt nytt.

Les: Netflix, Amazon, Disney, AT&T, Comcast og Hulu sloss om South Park

Loot Lake og Greasy Grove finnes ikke lenger – nå handler det om Weeping Woods, Dirty Docks og Craggy Cliffs.

Når du begynner å spille kapittel 2, er de nye interessepunktene gråtonede, men du avdekker dem når du utforsker kartet.

Les på Sporten: «Det er amatører som spiller bedre enn Maguire»

Fiskestenger!
Håper du der glad i å fiske

Se hvor glade de er for å fiske.

Epic Games har tydelig stablet en god del innsats i alt vannbasert med dette nye kapittelet. Ikke bare ser vannet mye mer realistisk ut nå, men du kan også ta en stang og fiske i den. Fangstene inkluderer alt fra våpen til faktisk fisk, som sitter i et varespor til du spiser dem for å få helse.

Du kan ta deg en svømmetur
I stedet for å gå gjennom vann, kan du nå svømme i det som en delfin. Det er klart du er ganske sårbar når du spretter rundt som en laks, men du kommer fremover.

Les på F7: Sedler for fire milliarder er ubrukelige

Motorbåter. Helt klart.

En overraskende ting, er motorbåter, du kan hoppe på en båt og kjøre av gårde, du kan styre mens dine lagkamerater skyter fiender.

Les: Zlatan kan bli snusmerke

Bære andre spillere

Til redning!

Nå kan du slenge dine falne lagkamerater over skuldrene for å bære dem heltemodig i sikkerhet. Bedre ennå, kan du også bære nedlagte fiendens lagkamerater – og enda bedre kan du kaste dem.

Våpenoppgraderingsbenker
Har du noen ekstra materialer som tynger deg? Hvis du finner en av de nye våpenoppgraderingsbenkene, kan du bytte inn noen for en bedre pistol.

Gjemmer seg fra fare

Denne lurvete fyren har gjemt seg i en høystakk.