Honor Blackman tidenes Bond-babe «Pussy Galore» er død

0
1626

Nå som det er gjensyn med James Bond på Viaplay kommer man på at de tidlige James Bond filmene kommer fra en annen tid hvor det var ok å be kvinner forlate rommet for nå skal menn snakke sammen.

Må innrømme det er noe fantastisk befriende med å se filmer som ikke tenker spesielt mye på hva som er politisk korrekt, som for eksempel navnet til tidenes største Bond-babe «Pussy Galore».

Honor Blackman fikk sitt gjennombrudd som Gathy Gale i «The Avangers» fra 1960. Deretter fulgte en lang skuespillerkarriere, men høyepunktet vil for alltid være rollen som Pussy Galore, i filmen «Goldfinger» i 1964.

Les: Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

James Bond var selvsagt Sean Connery.

Blackman var mor til to, og blir beskrevet som en «beundret mor og bestemor».

Familien uttalte følgende:

«Det er med stor sorg vi må kunngjøre døden til Honor Blackman i en alder av 94 år. Hun døde fredelig av naturlige årsaker hjemme i Lewes, Sussex, omgitt av familien. Hun var høyt elsket og vil bli savnet sterkt av sine to barn Barnaby og Lottie, og barnebarna Daisy, Oscar, Olive og Toby».

Les på Sporten: Alle piler peker mot Real Madrid

Honor Blackman døde 6. april 2020, skuespillerinnen ble 94 år.

«I tillegg til å være en mye elsket mor og bestemor, var Honor en skuespiller av enormt fruktbart kreativt talent; med en ekstraordinær kombinasjon av skjønnhet, intellekt og fysisk dyktighet, sammen med sin unike stemme og en dedikert arbeidsmoral, oppnådde hun en enestående ikonisk status i film- og underholdningsbransjen».