Hør Ryan Adams «Do Not Disturb»

0
596
Ryan Adams med to som passer på.

Big Colors vil bli gitt ut digitalt 11. juni 2021 og singelen «Do Not Disturb» fra det kommende albumet er tilgjengelig fra i dag. Fans kan også forhåndsbestille CD og LP i rød vinyl som inneholder en bonussingel. med to bonusspor.

Ryan Adams sier: «Big Colors ble skrevet som et lydspor fra 80-tallet for en film som aldri eksisterte. Wednesdays var en studie i forfall og moralisme, Big Colors er ment å føles som en dagdrøm. New York, der plata ble skrevet, får alltid kreativiteten min til å gå der jeg aldri forventer, og denne platen kom til meg mer enn jeg kom til den».

Les: Nå kommer du tett på livet til Georgina Rodriguez kjæresten til Ronaldo

«Big Colours» skulle egentlig kommet ut i 2019 som en del av en trilogi, men Adams trakk seg tilbake en periode etter at syv kvinner og et titalls medarbeidere anklaget han for seksuelle overtramp og manipulativ oppførsel. Han ga ut albumet «Wednesdays» i 2020.

Adams er anerkjent som en av rockens mest talentfulle låtskrivere, og har blitt nominert til en Grammy syv ganger og har produsert artister som Willie Nelson, Jesse Malin og Jenny Lewis. Han har også samarbeidet med Weezer, Fall Out Boy, America og andre.

Les på Engelske Klubber: Første kandidat til Tottenham-jobben som sier: -Den skal jeg ha!

Big Colors ble skrevet og spilt inn i New York og Los Angeles av Ryan Adams, Beatriz Artola og Don Was.

Låter:

1. Big Colors

2. Do Not Disturb

3. It’s So Quiet, It’s Loud

4. Fuck The Rain

5. Manchester

6. What Am I

7. Power

8. I Surrender

9. Showtime

10. In It For The Pleasure

11. Middle Of The Line

12. Summer Rain

ryanadamsofficial.com