Hore Kinsey Wolanski bruker Kobe Bryants død til selvpromotering

0
2020
Kinsey Wolanski

Det var helt greit og litt underholdende da Kinsey Wolanski løp ut på banen lettkledd under Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham i fjor for å promotere sin russiske kjæreste sitt nettsted. – Men hun passerte i går en moralsk grense da hun benyttet anledningen til å løpe lettkledd ut igjen under et renn i Schladming med hjerteplakat til Kobe Bryant som døde i en tragisk helikopterulykke med sin datter og ni andre.

Det var ikke et problem egentlig at hun med å løpe over målstreken lurte måleinstrumentene på en slik måte at Alex Vinatzer en stund trodde han hadde sikret ledelsen, det var 22 år gamle Wolanski sin passering.

Les: Amazon kan skru opp prisen på Premier League med milliarder

Her ser du hvordan en hore er villig til å gjøre absolutt alt for å promotere seg selv.

Det hun gjorde var det motsatte av RIP.

Mennenes slalåmkonkurranse i østerrikske Schladming bød på bisarre scener i løpet av tirsdag kveld.

Det italienske giganttalentet Alex Vinatzer, 20, var godt i forkant av det andre løpet og siktet mot pallen. Men da han kom ned til målet, kunne han knapt tro på øynene.

En kvinnelig tilskuer, iført en badedrakt, og med et plakat med teksten «RIP Kobe» i hendene, hadde gått ut på bakken og krysset målstreken like før italieneren.

Selv trodde han at han hadde tatt ledelsen. Det virket tydelig på tavla.

Les på Sporten: Bekreftet Christian Eriksen har signert – får nummer 24

Bisarre scener: «Det er flaut»
Vinatzer ble selv merkbart forvirret etter hendelsen og måtte til slutt nøye seg med å bli «bortskjemt» til tredjeplassen. Samtidig dukket de fleste arrangører opp på bildet – og mildt sagt så de forvirrede ut da de ved hjelp av walkie-talkiene prøvde å avklare hva som nettopp hadde skjedd.

Henrik Kristoffersen, tok seieren hjem til tross for en teknisk glipp i det andre løpet foran franskmannen Alexis Pinturault.

Kvinnen kunne etter hvert bli overtatt av vaktene hans og eskortert bort fra målfellen.

Og selvfølgelig kjente mange henne igjen.

En ekte influencer!

Tidligere på dagen hadde den 22 år gamle Wolanski lagt ut bilder på Instagram som kunngjorde at hun var i østerrikske Salzburg, en times kjøretur fra Schladming.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

How many cups of coffee is too many in a day? Asking for a friend…. ☕️

Et innlegg delt av Kinsey (@kinsey)