«House of the Dragon» bekreftet: Handler om «House Targaryen»

0
1449

Det som av mange feilaktig beskrives som en «spin-off» eller oppfølger til «Game of Thrones» er klar. «House of the Dragon» er historien om hvordan House Targaryen steg til makten ved hjelp av drager, som var mye «vanligere» i verden 300 år før «Game of Thrones».

HBO har bekreftet serien «House of the Dragon», som i liket med selskapets mest populære tv show gjennom tidene er basert på George R.R. Martins bok «Fire and Blood».

Les: 60 år etter første nummer får Asterix sin første heltinne

Daenerys Targaryen som var umåtelig populær helt til avslutningen på «Game of Thrones». Serien hadde hele tiden referanser til hennes plass i verden, det er også flust med referanser til galskap (the mad king) og hvordan de kom til makt ved å være hensynsløse. – De som syntes «det overnaturlige» med drager og magi var det mest spennende ved serien får trolig enda mer av det når «House of the Dragon» lanseres  i forbindelse med selskapets nye strømmetjeneste HBO Max, som lanseres i mai neste år.

Ifølge Deadline er det i første omgang gitt grønt lys til ti episoder av den nye serien.

««Game of Thrones»-universet har så mange historier. Vi gleder oss til å utforske House Targaryan» sier HBOs programsjef Casey Bloys.

Les på Sporten: Gareth Bale «Jeg følger med på golf og det er stort sett det»

Miguel Sapockhnik, Ryan Condal, George R.R. Martin og Vince Gerardis skal alle være involvert i den nye serien.