Hugh Jackman kommer tilbake som Wolverine i Deadpool 3

0
330
Wolverine

Ryan Reynolds har avslørt at Hugh Jackman vil gjenoppta rollen sin som Wolverine i den kommende Deadpool 3-filmen.

Deadpool-karakteren kom først på den store skjermen i 2009s X-Men Origins: Wolverine, før han fikk sin egen spin-off-serie.

Reynolds, 45, vil gjenta tittelrollen som den illebefinnende antihelten i den tredje delen, etter suksessen til 2016-originalen og oppfølgeren i 2018.

Les: Kan forlate Chelsea til tross for å nylig ha signert ny kontrakt

Tirsdag avslørte han at Wolverine også vil være med i den tredje filmen.

Skuespilleren delte en video på Twitter hvor han forsiktig hånet prosessen bak å lage en ny Deadpool-film før han kunngjorde den store nyheten.

Han sa: «Vi er ekstremt triste over å ha savnet D23, men vi har jobbet veldig hardt med den neste Deadpool-filmen i en god stund nå.

«Jeg har virkelig måttet søke sjelen min på denne, hans første opptreden i MCU må åpenbart føles spesiell. Vi må være tro mot karakteren, finne ny dybde og motivasjon, ny mening.

«Hver Deadpool trenger å skille seg ut og skille seg fra hverandre. Det har vært en utrolig utfordring som har tvunget meg til å strekke meg ned, dypt inne og jeg har ingenting.

«Bare helt tom her og skremmende. Men vi hadde en idé. Hei Hugh, vil du spille Wolverine en gang til?»


53 år gamle Jackman, som ser ut til å gå opp trappene og spise mat bak Reynolds, sa: «Ja, klart Ryan.»

Les: Slaven Bilic var klar til å overta minutter etter Rob Edwards fikk sparken

Skuespilleren, som spilte Marvel-karakteren i åtte X-Men-filmer fra 2000 til 2016, ble sist sett som Wolverine i den frittstående filmen Logan i 2017.

Han spilte en kort opptreden i den andre Deadpool-filmen, men hadde tidligere utelukket sjansen for en crossover-film mellom karakteren hans og Reynolds sin stygge, usannsynlige superhelt.

I mars bekreftet Reynolds at den andre oppfølgeren ville bli regissert av Shawn Levy, etter å ha jobbet sammen på actionkomedie Free Guy fra 2021 og nyutgitt 2022 sci-fi The Adam Project.

Det er nok et regissørskifte for Marvel-serien, med den originale Deadpool fra 2016 regissert av Tim Miller og oppfølgeren av David Leitch.

Det er også den første Deadpool-filmen siden Disneys oppkjøp av 21st Century Fox, som distribuerte de to første delene.

I videoen bekreftet Reynolds lanseringsdatoen for Deadpool 3-filmen som 6. september 2024.