Hva er best? Sex eller VM gull

0
905

Det er ikke så mange som kan svare på det meget spennende spørsmålet om hva som er best, sex eller VM gull? Brasils fotballlegende Ronaldo har nok grunnlagt til å svare.

Ronaldo som vant verdensmesterskapet med Brasil i 2002 sier gullet var mye mer givende enn sex, til tross for at begge deler er «veldig vanskelig å klare seg uten.» (Brasil vant også i 1994, Ronaldo var med på laget, men han var veldig ung og ikke en verdensstjerne enda)

Les: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Brasil ble kronet til verdensmestere etter en 2-0-seier over Tyskland på International Stadium Yokohama i Japan.

Og Ronaldo, kunne feire han vant «Golden Shoe».

Les på Sporten: Lykkes PSG, kan Leeds se frem til to nye supertalenter

Den tidligere Brasil-spissen innrømmet at han ikke «tror sex noensinne kan være like givende som å vinne verdensmesterskapet.»

Ronaldo sa til The Guardian: «Begge er veldig vanskelige å gå uten, men jeg tror ikke sex noensinne kan være like givende som å vinne verdensmesterskapet.

«Det er ikke slik at sex ikke er bra; bare at verdensmesterskapet bare er hvert fjerde år og sex er mye mer regelmessig enn det.»

Den to ganger Ballon d’Or-vinneren sa at det å vinne sitt andre verdensmesterskap var et «fantastisk øyeblikk som jeg ikke en gang kunne drømme om.»

Han fortsatte: «Men dette hadde aldri skjedd hvis det ikke var for lagkameratene mine.»

Ronaldo har åpent snakket om sexlivet sitt da han spilte fotball og hevdet at det ikke påvirket prestasjonene hans på en negativ måte.

I stedet hevder den to ganger VM-vinneren sex før en kamp ‘hjalp ham med å konsentrere seg’ og at «Jeg spilte bedre fordi jeg hadde sex før dem.»

Den tidligere Real Madrid-spissen sa til brasiliansk TV: «Jeg har hatt sex flere ganger før noen kamper. Det hjelper deg med å konsentrere deg.

Men ikke alle trenerne lar deg ha sex før en kamp.