Hvis Liam Gallagher får det han vil, gjenforenes Oasis

0
905

Liam Gallagher er tydeligvis så rastløs av å sitte inne at han appellerer til broren Noel (de to hater hverandre intenst)- og The Smiths! – for å bli gjenforent for en veldedighetskonsert.

De verdenskjente brødrene er kjent for å ikke være på bølgelengde med hverandre. De to utgjør kjernen i Manchester-bandet Oasis som la opp i 2009.

Les: «Shaun of the Dead» ikoniske scene er coronaoppdatert

Mellom slagene har både Liam og Noel Gallagher på her sin side antydet at en fremtidig Oasis-retur ikke er helt umulig. Hver gang det nesten har skjedd har det ikke blitt noe av, de er begge alt for stolte og for dypt inne i en merkelig krangel med hverandre.

Vi tror definitivt forlaget kommer av kjedsomhet, bare sjekk ut Liams Twitterfeed. Omtalen av seg selv på Twitter sparer heller ikke på noe:

ROCK N ROLL STAR GODLIKE GENIUS ICON LEGEND BIBLICAL OMNIPRESENT NORTHERN SOUL FUNNY CUNT ROLE MODEL MISUNDERSTOOD BUDDHIST JEDI HUMBLE APPROACHABLE LOVER X

I en tweet oppfordrer han Noel til å gjøre en veldedighetsjobb når den verste koronakrisen er over. En veldedighetsjobb, og så kan de begge gå tilbake til de rimelig vellykkede solokarrierene.

Les på Sporten: Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League

Men det slutter ikke der. I en annen tweet oppfordrer han Johnny Marr i The Smiths, Paul Weller i The Jam og The Cheeky Girls til å stille opp for veldedighet. En mega-lineup på det veldedighetsprogrammet, kan du si.

Så hva gjør vi nå? Nå håper vi at 1. Koronakrisen ikke eskalerer ytterligere, 2. at den går over raskere enn forventet, slik at 3. Oasis potensielt kan gjenforenes.