Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

0
1087

Noen er så dumme at de rett og slett fortjener bank. 16-åringen ble angrepet helt uten grunn mens han satt på en benk og spiste lunsj . Alex Williams la angriperen i bakken med et dobbeltben, selv om han ble bitt i angrepet.

«Jeg kommer til å knuse hodet ditt,» «jeg skal stikke deg i smuget …» En fremmed mann forsøkte å angripe 16 år gamle Alex Williams i lunsjpausen.

Les: Skal gjenskape 1980 -tallets vampyrklassiker ‘The Lost Boys’

Tenåringen, fire ganger brasiliansk jujitsu-verdensmester, MMA-mester og kick-bokser fikk ikke panikk.

Video av kampscenen i Guisborough High Street i North Yorkshire, England. ble delt overveldende på sosiale medier.

Etter å ha blitt lagt i bakken kom mannen kom tilbake for mer, noe som førte til at Williams fortsatte å «prøve å holde ham tilbake uten å slå ham».

Dessverre for Williams måtte han gå til sykehuset etter hendelsen, da angriperen klarte å bite ham i øret og måtte sy seks sting.

Les på Sporten: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford

Ingen åpenbar grunn til angrep
Ifølge Williams kom angriperen til ham uten grunn og ropte «Jeg skal knuse hodet ditt» og «jeg skal stikke deg ned i smuget».

Offeret fortalte den lokale radiostasjonen Teesside Live: ‘Da han kom nærmere meg, så jeg en mulighet til å forsvare meg selv og slå tilbake, så jeg tok den. Når kampen eller flukten starter, må du velge det ene eller det andre, og jeg valgte å slå tilbake, og jeg var fokusert. Jeg var åpenbart bekymret hvis han hadde en kniv på seg fordi han har truet med å stikke meg, men i slike situasjoner handler det om å overleve, og jeg var heldigvis klar for ham».

Videoklippet har nå blitt sett nesten to millioner ganger. Det ble delt av pro fighter Alex Enlund som sa: “Alex viser ro, tilbakeholdenhet og mot til å håndtere denne situasjonen. Få barnet ditt til kampsport og kampsport, det er usannsynlig at de blir mobber på grunn av ydmykheten man lærer på matter.

Cleveland-politiet bekreftet at de hadde blitt informert om et uprovosert overgrep, med en talsperson som sa: “Politiet ble kontaktet like før klokken 14 tirsdag av et medlem av offentligheten som rapporterte et uprovosert overgrep mot en 16 år gammel gutt i Guisborough rundt en time før .

«Gutten hadde blitt verbalt truet og deretter overfalt av en mann, som muligens var sammen med en annen mann. Han fikk blåmerker og et bitt i øret. Innringeren ga førstehjelp mens foreldrene ble kontaktet for å ta ham for videre medisinsk kontroll og behandling. .

«Betjenter snakket med foreldrene hans igjen senere samme dag og ordnet med at en offiser deltok på guttens hjemmeadresse for å ta ytterligere detaljer.»