James Bond – No Time to Die, trailer

0
1885

Noe vesentlig har manglet i år, vi var lovet en ny James Bong film, men så ble den utsatt. – Sittende inne foran en mobil eller scrollende for tusende gang på menyen til Netflix går tiden sakte, november nå håpløst langt unna, men nå. – Med trailer nr 2 føles det mye nærmere og realistisk.

Det ser utrolig fett ut, men vi vil advare Brokkoli-familien vi tåler ikke en utsettelse til.

Den koronautsatte blockbusterfilmen som trolig blir den siste med Daniel Craig som James Bond har en ny skurk spilt av Oscar-vinneren Rami Malek, tar med seg Lea Seydoux fra Spectre, og introduserer nye karakterer spilt av Ana de Armas og Lashanna Lynch.

Les: Superstjernen Katy Perry slipper i dag albumet Smile

Alt vi har sett hittil lover utrolig godt. James Bond: No Time to Die inntar norske kinoer 13. november, og endelig skal Daniel Craig vise oss hva han er god for.

For dere som ikke har fått med dere handlingen i filmen, går den som følger:

Bond har forlatt tjenesten til fordel for et avslappet liv på Jamaica, men slaraffenlivet blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og trygler om hjelp. Oppdraget, som går ut på redde en kidnappet forsker, viser seg å være mer krevende enn ventet- og snart er Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med livsfarlig, ny teknologi.

Les på F7: Norge mindre innovative enn nedsnødde Østerrike


James Bond: No Time to Die har Norgespremiere 13. november.